Käyttäjäsopimus

Tietoja KOMPARistaKOMPAR on yrityslainojen välittäjä, joka tarjoaa vertailupalvelun, jossa voit verrata yrityslainoja, laskulainoja sekä leasing-sopimuksia ja ehtoja niiden pankkien ja lainanantajien kanssa, joiden kanssa KOMPAR tekee yhteistyötä. Verkkosivulla tehdyn hakemuksen kautta voit saada rahoitustarjouksia useilta pankeilta ja lainanantajilta. Tällä tavalla voit verrata useita eri vaihtoehtoja ja valita sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Etu KOMPARin käytölle verrattuna siihen, että tekisit hakemuksia erikseen pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin on selvä. Säästät aikaa ja rahaa tekemällä vain yhden hakemuksen KOMPARin palvelun avulla ja voit mahdollisesti saada sillä useita lainatarjouksia. Palvelun tarjoaa 138an Group AB (yritystunnus 559157-4784).
Luottotiedot ja tiedonkeruuHyväksymällä nämä ehdot hyväksyt, että KOMPAR ottaa yritykesi luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Yrityksille Suomen Asiakastieto Oy lähettää kyselykopiot, jotta tiedät mitä tietoja on annettu ja kenelle. Huomaa, että voit lähettää useita kyselykopioita, mutta tämä ei tarkoita, että sinulle rekisteröidään enempää luottotietohakemuksia. Huomaa, että jotkut kumppanimme käyttävät muita luottotietoja, kuten Bisnode AB:n luottotietoja.
Yritystietojen ja henkilötietojen jakaminenHyväksymällä nämä ehdot hyväksyt myös, että KOMPAR jakaa hakemukseesi täyttämät tiedot niiden lainanantajien kanssa, joiden kanssa KOMPAR toimii. Tämä koskee sekä yritystäsi koskevia tietoja että henkilötietoja, jotka olet täyttänyt. Tietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta KOMPAR pystyy täyttämään palvelunsa. Jos haluat vastustaa tällaista toimenpidettä, emme valitettavasti voi tarjota palveluitamme sinulle.