Yritykselle rahoitus!

företagsfinansiering

Mukautettu yritysrahoitus erityyppisille yrityksille

företags finansiering

Nopea ja helppo lainahakemus

finansiering till företag

Artikkelit ja vinkit rahoituksesta

finansiering av företag

Ilmainen taloudellinen neuvonantaja yrityksellesi

Google arviot
google reviewsFinansInspektionen

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Lisätietoja yritysrahoituksesta ja yrityslainoista

Tietojen löytäminen yritysrahoituksesta voi olla vaikeaa, koska suuri osa netissä julkaistavista tiedoista ovat epätarkkoja eikä niissä syvennytä yksityiskohtiin. Haluamme korjata tämän ja julkaista artikkeleita, jotka voivat auttaa sinua löytämään vastauksia kysymyksiisi ja antamaan inspiraatiota myös muihin potentiaalisiin ratkaisuihin, jotka saattavat olla ajatuksissasi. Napsauta alla olevia otsikoita saadaksesi lisätietoja.

liiketoimintasuunnitelma
Miten rakennetaan liiketoimintasuunnitelma?

Tässä artikkelissa käydään läpi miten tulisi rakentaa liiketoimintasuunnitelma, mitkä osat siihen tulisi sisältää (markkina-analyysi, taloudellinen suunnittelu, kilpailijoiden analyysi jne.) ja mihin kysymyksiin sinun tulisi vastata.

Luottotietoraportointi
Luottotietoraportointi - Kuka sen tekee, miksi ja miten?

Kuinka luottotietoraportti toimii ja kuinka kauan se kestää? Lajittelemme kysymyksiä siitä, miten luottotiedot toimivat yrityslainojen kanssa, kuka tekee ne ja miten voit käyttää niitä omassa yrityksessäsi.

Ränta vid företagslån
Yrityslainojen ja yritysluottojen korko

Kuinka yrityslainojen ja yritysluottojen korot toimivat? Mitä eroa on kiinteällä korolla, vaihtuvalla korolla ja korolla, jolla on katto? Ja mitä sinun pitäisi ajatella niistä?

Henkilökohtainen takaus
Miten henkilökohtainen takaus toimii?

Takaus yritykselle tarkoittaa, että yksi tai useampi ihminen lupaa maksaa yrityksen velan, jos se ei sitä pysty maksamaan. Lajittelemme yleisimmät kysymykset siitä, miten takaus toimii rahoitettaessa yrityksiä.

Rahoituksen tarve eri toimialoilla
Rahoituksen tarve eri toimialoilla

Ulkoisen rahoituksen tarpeen syntyminen riippuu kokonaan yksittäisestä yrityksestä ja sen tilanteesta. Alla on muutama esimerkki, jotka liittyvät eri toimialoihin, mutta jotka kuvaavat samaa tilannetta silloin, kun tarvitset pääsyä ulkoiseen rahoitukseen.

Yritysrahoitus ja yrityslainat

Yritysrahoitus on erittäin tärkeää kaikille yrityksille. On monia tapoja rahoittaa yritystäsi ja myös monia rahoitustuotteita, joita yrityksesi voi hyödyntää. Yritysrahoitusta voidaan käyttää erilaisiin tarpeisiin yrityksen sisällä tai keinona investoida yritykseesi (uudet koneet, työkalut tai laitteet).

On monia tuotteita ja palveluja, jotka voivat auttaa yritystäsi saamaan tarvitsemansa rahoituksen. Yrityslainat, liisaus ja factoring ovat yleisimpiä yrittäjien käyttämiä rahoitustuotteita. KOMPAR:issa tarjoamme yrityslainoja. Ne ovat joustavin työkalu, jolla voidaan rahoittaa yrityksesi jatkuvia tarpeita ja investointeja.

Yritysrahoitus ja yrityslainat

Yrityslainojen ansiosta voit lainata tietyn summan tietyksi ajaksi lainantarjoajan tai pankin kanssa tekemäsi sopimuksen mukaisesti. Yrityslainaa voidaan maksaa takaisin monella tapaa - yleensä sinun on maksettava laina maksamalla osa pääomasta ja koroista. Tällaiset takaisinmaksu määrät ovat yleensä samat joka kuukausi, mutta ne voivat vaihdella myös lainantarjoajan tai pankin mukaan.

Sinun tulisi tietää, että yrityslainoja voidaan käyttää moniin tarkoituksiin - lähinnä yrityksen kustannuksiin ja investointeihin. Päivittäisessä toiminnassa lainaa käytetään yleensä:

- Palkkakustannuksiin
- Rekrytointikustannuksiin
- Maksamaan tuotteiden toimittajille
- Markkinointiin
- Inventaarion hankintaan
- Odottamattomiin kuluihin, kuten verot tai alv-maksut
- Remontteihin

Tarve voi syntyä myös siitä, että toimittajalle on maksettava ennen kuin asiakkaat ovat maksaneet joko maksuehtojen, liiketoimintamallin tai maksuviivästysten vuoksi. Toinen osa-alue on investoinnit, joita yrityksen on tehtävä ja jotka voivat olla:

- Uusien koneiden / työkalujen / laitteiden hankinta
- Kiinteistösijoitukset
- Yrityskaupat

Yritysrahoitus ja leasing

Leasing liittyy pääasiassa tuotteisiin, joita voit vuokrata, lähinnä siksi, että se on parempi vaihtoehto kuin ostaa tuote ja joutua maksamaan siitä koko hinta kerralla. Yrittäjät vuokraavat usein työkalut, koneet, tietokoneet ja autot. Yritysleasingiä on kahta erilaista - rahoitus leasing ja operatiivinen leasing. Rahoitus leasing on muoto, joka on suosituin Ruotsissa, toisin kuin operatiivinen leasing.

Yritysrahoitus ja faktorointi

Faktorointia kutsutaan usein laskurahoitukseksi. Periaatteessa faktorointi tarkoittaa, että yritykset "myyvät" laskunsa faktorointi-yritykselle. Yritys maksaa laskun yrityksen arvioinnin jälkeen, joka on velvollinen maksamaan laskun (asiakkaasi). Jos arviointi sujuu hyvin, faktorointiyritys maksaa koko laskusumman tai tietyn osan - se riippuu faktoroinnin-ehdoista. Tämän ansiosta voit käyttää rahaa välittömästi odottamatta asiakkaan maksamaa laskua.

Yritysrahoitus - muut muodot

Markkinoilla on myös muita yritysrahoitustyyppejä, jotka ovat harkitsemisen arvoisia. Kaikki riippuu yrityksen ainutlaatuisesta tilanteesta. Joukkorahoitukset, yritysten luottokortit ja erityiset lainat aloittaville yrityksille ovat tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja, ennen kuin päätät, mikä yritysrahoitus on sinulle sopivin. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että joustavin muoto on yrityslaina - voit verrata yrityslainojen tarjouksia verkossa KOMPARin kautta ja säästää paljon aikaa ja rahaa. 

138an Group AB ©2020