Yrityslaina ja yrittäjyys blogi

Blogg

Blogg

Luottotietojen tarkistus yritysrahoituksen yhteydessä

Luottotietojen tarkistus yritysrahoituksen yhteydessä

Jotta yrityksesi pystyy kasvattamaan liiketoimintaa, saatat joutua suorittamaan sekä uusia rekrytointeja, markkinointikampanjoita, että muita investointeja. Näissä tilanteissa voi olla hyödyllistä hakea yrityslainaa. Riippumatta siitä mistä löydät parhaan vaihtoehdon yritysrahoitukseen, luottotietojen tarkistus tulee olemaan tärkeä osa tätä prosessia. Yrityslainan kilpailutuksella on suuri merkitys tässä vaiheessa. Saattaa löytyä rahoittajia, jotka ovat valmiita ottamaan suuremman riskin ja antamaan yrityksellesi rahoitusta.
Lue lisää
Yrityslainat ajoneuvojen ostamiseen

Yrityslainat ajoneuvojen ostamiseen

Onko sinulla liikennealan yritys, harkitsetko uuden taksin tai ajoneuvon ostamista, jota käytetään esimerkiksi matkapalveluissa? Aiotko perustaa taksiyrityksen tai yrityksen, joka tarjoaa erilaisia kuljetuspalveluita? Vai onko sinulla rakennusyritys, joka laajentaa palveluitaan ja tarvitsee uuden ajoneuvon? Tiedät todennäköisesti, että se tuo mukanaan paljon ajateltavaa, joten kannattaa olla hyvin valmistautunut.
Lue lisää
Mihin joukkorahoitusta käytetään?

Mihin joukkorahoitusta käytetään?

Viime vuosina joukkorahoituksesta, jota kutsutaan myös ruohonjuuritason rahoitukseksi, on tullut yhä suositumpi Suomessa ja muualla Euroopassa. Se on mielenkiintoinen ja innovatiivinen tapa sekä yrittäjille, jotka haluavat kehittää liiketoimintasuunnitelmia, että yrityksille, jotka haluavat sijoittaa uusiin projekteihin, tuotteisiin, yrityksiin tai palveluihin. Suosituin keino saada yritykselle rahoitusta on kuitenkin yrityslainan hakeminen netin kautta Komparin avulla.
Lue lisää
Rahoita yritysauton osto

Rahoita yritysauton osto

Liikkuminen ja matkustaminen ovat arkipäivää useimmilla teollisuudenaloilla ja yrittäjyydessä yleensä. Yritysauton tarve vaihtelee liiketoimintatyypin mukaan. Jos sinulla on kuljetusyritys, yrityksen auto on tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Voi kuitenkin olla, että pienemmät yritykset tarvitsevat yritysauton vain tiettyjen erityistilanteiden yhteydessä. On myös suuri määrä yrityksiä, joiden työntekijät tarvitsevat ja käyttävät yritysautoa päivittäin. Kuinka yritys sitten rahoittaa auton hankinnan? Pitäisikö sinun ostaa käteisellä, ottaa laina vai leasing vaihtoehto? Tässä artikkelissa käsittelemme pari erilaista rahoitusvaihtoehtoa yritysauton ostamiseksi.
Lue lisää
Yksinkertaiset yrityslainat - kaikille yrityksille

Yksinkertaiset yrityslainat - kaikille yrityksille

KOMPAR on vertailupalvelu, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä saamaan markkinoiden parhaat yrityslaina tarjoukset Suomen luottomarkkinoilla. Yrittäjät ovat lähellä sydäntämme, minkä vuoksi tiedämme hyvin, että useimmat yritykset saavuttavat urallaan sellaisen pisteen, jossa tarvitaan pääomanlisäystä. Sinusta voi yrittäjänä tuntua, että on aika investoida uusiin koneisiin, palkata uutta henkilökuntaa tai ehkä olet juuri aloittanut yrityksen ja tarvitset pääomaa aloittaaksesi? Sekä meille että asiakkaillemme on tärkeää, että laina otetaan nopeasti, helposti ja ilman tarpeettomia toimenpiteitä.
Lue lisää
Mikä on vertaislaina (P2P -laina)?

Mikä on vertaislaina (P2P -laina)?

Joskus luottomarkkinat voivat tuntua viidakolta, kun yhteiskunta muuttuu yhä digitaalisemmaksi, myös uusia ratkaisuja ja tuotteita syntyy. Jotain, josta on tullut yhä suositumpaa viimeisten 20 vuoden aikana, on niin kutsuttu ns. P2P -lainat, joihin tutustumme tässä osiossa, on jakamistaloudessa erittäin nopeasti kasvava ala. Vertaislainasta käytetään usein lyhennettä P2P -laina ja se tarkoittaa henkilöltä henkilölle. Lainamalli tarjoaa toisen tavan lainata rahaa, mutta myös sijoittaa rahaa, mikä on syytä mainita, että P2P ei ole osa pankkijärjestelmää.
Lue lisää
Yritysvakuutus - tarvitsenko sitä?

Yritysvakuutus - tarvitsenko sitä?

Kun olet itsenäinen ammattiharjoittaja, saattaa olla järkevää harkita yritysvakuutusta. Tämänkaltainen vakuutus on turvaksi siltä varalta, että kohtaat odottamattomia ongelmia yrityksesi kanssa. Sekä pienillä että suurilla yritysmuodoilla; yksityisyrityksillä, osakeyhtiöillä, joissa on yksi tai kaksi työntekijää, ja kauppayhtiöillä olisi oltava vakuutus, joka sisältää vakuutusturvan.
Lue lisää
Yrityslainat uusille sekä vakiintuneille yritykselle

Yrityslainat uusille sekä vakiintuneille yritykselle

Monet yritykset, elleivät kaikki, saavuttavat liiketoimintansa aikana vaiheen, jossa he tarvitsevat ylimääräistä pääomaa. Voi olla monia syitä, miksi tarvitset rahoitusta ulkoisista lähteistä. Saatat joutua investoimaan uusiin laitteisiin, palkkaamaan henkilökuntaa, tarjoamaan uusia palveluja tai sinulle on annettu ainutlaatuinen kasvumahdollisuus, jossa sinun on toimittava nopeasti. Yritysten rahoitusta saatetaan joskus tarvita väliaikaisesta taloudellisesta taantumasta pois pääsemiseksi tai likviditeettiongelmien ratkaisemiseksi pahemman ajanjakson aikana. Jos olet äskettäin aloittanut urasi aloittavana yrityksenä, tarvitset varmasti alkupääomaa liiketoimintasuunnitelmien nopeuttamiseksi.
Lue lisää
Uudelle yritykselle myönnettävä laina -lainaa rahaa uutta yritystä varten

Uudelle yritykselle myönnettävä laina -lainaa rahaa uutta yritystä varten

Pääoma on välttämätöntä, jotta voit aloittaa liiketoimintasuunnitelmat mahdollisimman nopeasti. Monien uusien yritysten tavoitteena on kasvaa mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Jos uusi yrityksesi on vasta alkuvaiheessa, kannattaa harkita uudelle yritykselle suunniteltua lainaa. Tässä tekstissä ajattelimme kertoa sinulle hieman enemmän uusille yritykselle suunnatuista lainoista ja muista tärkeistä tiedoista, joka koskevat uusien yritysten rahoitusta.
Lue lisää
Lainat yrityskauppoja varten

Lainat yrityskauppoja varten

Markkinoilla jo perustetun yrityksen ostaminen on toinen tapa, jolla voit aloittaa seikkailun itsenäisenä ammatinharjoittajana. On myös monia yrityksiä, jotka päättävät ostaa toisen yrityksen kasvaakseen tai kannattavan sijoituksen vuoksi. Älykäs ja joustava kasvustrategia voi olla yrityksen ostaminen, jolla on jo olemassa oleva asiakaskunta. Yrityksen osto saattaa olla helpompi ratkaisu, kuin uuden yrityksen perustamisen ja aloittaminen kokonaan uusilla markkinoilla. Voi olla syytä harkita sellaisten yritysten hankintoja, jotka ovat hyvin hallinnoituja ja jotka kokevat sukupolven vaihtoa. Oleellinen tekijä yrityksen ostamisessa on rahoitus. Suosittu vaihtoehto yrittäjien kesken on lainata rahaa yrityksen ostamiseksi. Mitä yrityskauppa todella tarkoittaa? Yrityskauppa tarkoittaa, että yrityksen ostaa ulkopuolinen yritys.
Lue lisää
Ravintola-alan rahoitus - yrityslainat ravintolateollisuudelle

Ravintola-alan rahoitus - yrityslainat ravintolateollisuudelle

Halusitko avata oman ravintolasi tai oletko ehkä aina unelmoinut oman kahvilan avaamisesta? Vai onko sinulla jo taverna, pubi, pikaruokaravintola, johon haluat ehkä saada hieman enemmän nopeutta? Et ole yksin, monilla on tällaisia unelmia omasta ravintolastaan! Oman ravintolan pitäminen, olipa kyseessä naapuriravintola, suurempi ravintola tai pienempi pubi, voi olla melko vaikeaa. Varsinkin, kun olet uusi markkinoilla. On ajateltava henkilöstön seurantaa, palkkojen, toimittajien, ruoan, ruokalistan, tavaroiden hallintaa, tehokasta markkinointia ja mainontaa. Ilmassa on monta eri asiaa, joita sinun on seurattava.
Lue lisää
Mitä vaatimuksia lainanantajamme ovat asettaneet, jotta yrityksesi saa lainaa?

Mitä vaatimuksia lainanantajamme ovat asettaneet, jotta yrityksesi saa lainaa?

Olemme kaikki tietoisia siitä, että elämme läpi vaikeaa ja rasittavaa aikaa koronaviruksen (COVID-19) puhkeamisen vuoksi. Monilla teollisuudenaloilla sekä pk-yrityksillä on edessä vaikeat ajat. Tiedämme hyvin, että tämä tilanne on lievästi sanottuna vaikea ja erittäin stressaava meille yrittäjille. Koska asiakkaidemme yritykset ovat tärkein prioriteettimme, haluamme auttaa antamalla muutaman lyhyen, mutta hyvin konkreettisen neuvon lainantarjoajien asettamista vaatimuksista.
Lue lisää
Kasvata liiketoimintaasi - Sijoituslaina

Kasvata liiketoimintaasi - Sijoituslaina

Haluat yrityksesi kasvavan ja kehittyvän parhaalla mahdollisella tavalla, eikö? Itsenäisenä ammatinharjoittajana mietit jatkuvasti, miten saat yrityksesi kasvamaan, ja joskus sinun on toimittava nopeasti, jotta et menetä mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia. Lisäpääoma sijoitusten tekemiseen on yleensä tärkeää liiketoiminnan laajentamiseksi tai joskus selviytyäkseen vaikeimmista tilikausista.
Lue lisää
Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslaina ilman vakuuksia

Kun etsit yrityslainaa uuden yrityksen perustamiseksi tai liiketoiminnan laajentamiseksi, verrataan lainatarjouksia yleensä eri kriteerien perusteella. Yksi näistä erittäin tärkeistä kriteereistä on, vaaditaanko lainalle vakuus. Mutta lainat, joilla ei ole tällaisia vaatimuksia, ovat tulossa yhä suosituimmiksi yrittäjien keskuudessa, koska markkinoilla on enemmän toimijoita, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä vakuudettomia yrityslainoja. Tässä artikkelissa käydään läpi tärkeimmät yksityiskohdat, joista jokaisen yrityksen omistajan tulisi olla tietoinen vakuudettomista lainoista.
Lue lisää
Yrityslainat pk-yrityksille

Yrityslainat pk-yrityksille

Oman yrityksen perustaminen tai pyörittäminen ja liikeidean toteuttaminen on jotain, josta monet ihmiset haaveilevat. Vapaus ajaa omaa yritystäsi ja olla itsensä pomo on asia, joka houkuttelee monia. Toinen syy voi olla myös se, että haluat kehittää yritystä, johon olet todella intohimoinen, tai testata uutta työskentelytapaa, joka eroaa normaalista työstä. Suomessa iso osa yrityksistä on itseasiassa pk-yrityksiä. Tuleeko sinusta seuraava menestyvä yrittäjä Suomen markkinoilla?
Lue lisää
Osakeyhtiölle myönnettävä rahoitus

Osakeyhtiölle myönnettävä rahoitus

Onko sinulla osakeyhtiö ja tarvitset yrityslainaa? Sitten olet löytänyt oikean paikan sillä Komparin avulla on helppo hakea yrityslainaa osakeyhtiöllesi, kun sinulla on tarvetta ylimääräiselle pääomalle. Täytä nopea ja helppo hakemus muutamassa minuutissa ja kilpailuta yrityslainahakemus monen eri rahoittajan kanssa.
Lue lisää
Yrityslaina maksuhuomautuksella

Yrityslaina maksuhuomautuksella

Yrityslainan hakeminen voi osoittautua turhauttavaksi prosessiksi etenkin aloittavien yritysten omistajille, joilla on yksi tai useampi maksuhuomautus. Kun yritys hakee yrityslainaa, tehdään tarkka arvio yrityksen aikaisemmista tuloksista ja historiasta. Jos on luottotietoja on annettu usein tai jos on maksuhuomautuksia, se voi vaikuttaa luotonsaajan luoton arvoon ja vähentää mahdollisuutta saada lainaa pankeilta tai muilta lainanantajilta. Lainan ottaminen veloitusilmoituksella ei kuitenkaan ole mahdotonta. Tässä artikkelissa saat lisätietoja maksuhuomautuksista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa luottoluokitukseesi.
Lue lisää
Mikä on yrityslainojen korko?

Mikä on yrityslainojen korko?

Yrityslainat ovat erittäin tärkeitä kaikkien Suomessa toimivien yritysten rahoituksessa. Yrityslainaa voidaan käyttää monin tavoin. Nykyään on monia rahoittajia, jotka tarjoavat yrityslainoja. Mutta mikä todella erottaa heidät markkinoilla? Suurimmassa osassa tapauksista korot ovat tärkein tekijä. Mikä tekijä vaikuttaa eniten korkotasoon yrityslainojen suhteen? Alla vastaamme muun muassa näihin kysymyksiin.
Lue lisää
Yrityslainan kokonaiskustannukset

Yrityslainan kokonaiskustannukset

Yrityslainaa on otettava useista syistä. Yksi syy voi olla se, että olet juuri aloittanut liiketoimintasi ja sinun on katettava aloituskustannukset. Voi myös olla, että jo perustettu yritys haluaa laajentua. Yrityslaina voi antaa yritykselle mahdollisuuden ostaa toimitiloja, päivittää ohjelmistoja, ostaa työvälineitä tai vastaavia. On kuitenkin tärkeää muistaa, että rahaa lainattaessa on yleensä joitain maksuja. Yksi näistä maksuista on korko ja se voi olla korkea tai matala lainasta riippuen.
Lue lisää
Palkkaa henkilöstöä liiketoiminnan laajentamiseksi

Palkkaa henkilöstöä liiketoiminnan laajentamiseksi

Suuri ja tärkeä askel monien yritysten kehityksessä on henkilöstön palkkaaminen. Työllistetty henkilöstö aiheuttaa kustannuksia ajan ja rahan muodossa, ja toisinaan sitä voidaan siksi pitää esteenä yrityksen kehitykselle.
Lue lisää
Yrityslaina uudelle yritykselle

Yrityslaina uudelle yritykselle

Kaikki yritykset tarvitsevat rahoitusta toimiakseen. Kuten useimmat ihmiset tietävät, aloitusvaiheessa olevilla yrityksillä on yleensä suurempi rahoitustarve kuin vakiintuneilla ja suuremmilla yrityksillä. Lainan saaminen uudelle yritykselle voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Tässä artikkelissa käydään läpi, miten aloitusvaiheessa olevat uudet yritykset voivat saada yrityslainoja Suomen markkinoilla, uusien yritysten yrityslainoihin liittyvät ongelmat ja kuinka Kompar voi auttaa uusia yrityksiä saamaan rahoitusta.
Lue lisää
Mitä on yritysluotto?

Mitä on yritysluotto?

Koska jokainen yritys voi kokea takaiskuja sekä yrityksen perustamisen yhteydessä että perustamisen jälkeen, yritysluottoa saatetaan joskus tarvita. Monet eri asiat voivat johtaa pienen lisärahoituksen tarpeeseen: mahdollisuus laajentua uusille markkinoille, palkkaamaan enemmän henkilökuntaa, maksamaan palkkoja, ostamaan työkaluja, kehittämään uutta tekniikkaa tai laajentamaan yrityksen markkinointibudjettia.
Lue lisää
Onko aika ottaa yrityslainaa? Tässä on 5 yleistä vaaraa, joita sinun tulisi välttää.

Onko aika ottaa yrityslainaa? Tässä on 5 yleistä vaaraa, joita sinun tulisi välttää.

Yritykset tarvitset joskus ylimääräistä rahaa. Voi olla, että yrityksesi tarvitsee lisää henkilöstöä, uusia toimistotarvikkeita tai haluaa investoida. Yrityslainan tarkoituksesta riippumatta rahan lainaamisessa on aina tietty riski. Tässä artikkelissa käymme läpi viisi yleistä vaaraa, joita kannattaa välttää yrityslainaa haettaessa.
Lue lisää
Yrityslainan saaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta

Yrityslainan saaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta

Useimmat aloittavat yritykset tarvitsevat useiden vuosien kasvua, ennen kuin niistä tulee kannattavia. Tähän sinun on varauduttava yrittäjänä. Ennen kuin aloitat tuotteiden tai palvelujen myynnin, tarvitset pääomaa yrityksen perustamiseksi. Vaikka yrityksesi ei olisi uusi tulokas markkinoilla, liiketoiminnan laajentaminen vaatii pääomaa.
Lue lisää
Yrityslainan kustannukset

Yrityslainan kustannukset

Yrittäjänä tiedät todennäköisesti suurimman osan yrityksesi kustannuksista (tai sinun pitäisi tietää ne). Kun kustannuksia hallitaan huolellisesti, on paljon helpompaa parantaa yrityksen taloudellista tilannetta. Kannattavan ja menestyksekkään liiketoiminnan saavuttamiseksi on hyvin yleistä ottaa yrityslainaa kasvun rahoittamiseksi. Kompar auttaa sinua vertaamaan ja kilpailuttamaan Suomen markkinoiden parhaat yrityslainat.
Lue lisää
Kuinka voit muuttaa liikeideat toimivaksi yritykseksi

Kuinka voit muuttaa liikeideat toimivaksi yritykseksi

Jokaisella on ainakin yksi loistava idea miten ansaita rahaa. Valitettavasti useimmille ihmisille se on vain idea. Mutta on joitain ihmisiä, jotka tekevät ideoistaan ​​tai unelmistaan ​​todellisuuden, koska he todella haluavat saavuttaa sen, mitä kaipaavat. Näillä ihmisillä on eräänlainen asenne, joka varmasti auttaa heitä saamaan mitä haluavat. Täältä voit lukea vinkkejä siitä, miten voit muuttaa ideat todellisuudeksi.
Lue lisää
Huomioon otettavat asiat ennen työkalujen ja laitteiden ostamista

Huomioon otettavat asiat ennen työkalujen ja laitteiden ostamista

Laitteet ja työkalut ovat olennainen osa monia yrityksiä. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen yritys sinulla on, tarvitset jonkinlaisia ​​laitteita tai työkaluja. Laitetyypit puolestaan ​​vaihtelevat suuresti, yleisimpiä ovat tietokoneet, pöydät, työkalut, työvaatteet jne. Joskus itsenäiset yrittäjät tekevät kuitenkin virheitä ostaessaan uusia laitteita. Alla voit lukea joitain yleisimpiä virheitä ja keinoja niiden välttämiseksi.
Lue lisää
Yrityslaina vakuuksilla ja ilman vakuuksia

Yrityslaina vakuuksilla ja ilman vakuuksia

On monia tapoja saada rahoitusta yrityksellesi, yksi vaihtoehto on ottaa yrityslaina. Tätä voidaan käyttää ajamaan yritystäsi eteenpäin ja useisiin konkreettisiin tarkoituksiin, kuten laitteisiin, varaston täydennykseen ja odottamattomiin kuluihin. Yrityslainoja on erityyppisiä luotonantajien tarvitseman vakuuden suhteen. Tässä tarkastelemme tarkemmin vakuuksien ja vakuudettomien yrityslainojen eroja.
Lue lisää
Kuinka saat rahoitusta startupille?

Kuinka saat rahoitusta startupille?

Onko sinulla innovatiivinen idea, joka voi potentiaalisesti tuottaa hyvin ja olet motivoitunut ja tarpeeksi rohkea aloittaaksesi? Hyvä! Mutta muista, että sinun on oltava käytännöllinen. Onko tämä toistaiseksi vain käsite, joka vaatii paljon työtä, jota on tehtävä, ennen kuin voidaan toivoa voittoa ja menestystä? Startup-yrityksesi rahoitus on todennäköisesti ensimmäinen asia, mitä tarvitset.
Lue lisää
Kuinka tulla menestyväksi yrittäjäksi?

Kuinka tulla menestyväksi yrittäjäksi?

Oletko unelmoinut suuryrityksen johtamisesta lapsuudesta lähtien? Ehkä juuri olosuhteet ovat tehneet sinusta yrittäjän? Vai onko se vanhempiesi ansiota? Sillä ei todellakaan ole väliä mikä syy on. Nyt kuljet omaa tietäsi ja tietysti haluat sen olevan mahdollisimman onnistunut ja hyvä. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tämän artikkelin alapuolella on vinkkejä yrityksen johtamiseen riippumatta siitä, oletko jälleenmyyjä, kuljetusyritys vai aktiivinen muulla toimialalla.
Lue lisää
Miten voit saada yrityslainaa?

Miten voit saada yrityslainaa?

Voisi ajatella, että yrityslaina tai -luotto on vain kysymys siitä, kuinka paljon rahaa voi saada. Näin se ei kuitenkaan ole. Jokainen viisas yrittäjä tietää, että rahan lainaaminen on jotain enemmän ja se on tarkoitettu vain vastuullisille ihmisille (kuten sinäkin, koska luet tätä tekstiä). Tässä artikkelissa haluamme kertoa sinulle, mitä asioita sinun on välitettävä ja mihin voit kiinnittää huomiota parhaan päätöksen saamiseksi oikean yrityslainan. Toivomme, että siitä on sinulle hyötyä!
Lue lisää
Tiedot yrityslainojen vaatimuksista ja perusteista

Tiedot yrityslainojen vaatimuksista ja perusteista

Tiedämme, että yrityksillä on nykyään hyvät mahdollisuudet saada yrityslainaa. Se vaatii kuitenkin jonkin verran perustietoa ja pari sovellettavaa yleistä vaatimusta. Nämä vaatimukset on luotu pankeille, luotonantajille ja yrittäjille ajan säästämiseksi ja riskien vähentämiseksi. Jos aiot ottaa yrityslainaa ensimmäistä kertaa, saattaa olla hyödyllistä lukea tämä viesti yrityslainan perusvaatimuksista.
Lue lisää
Kuinka Internet voi muuttaa yrityksesi liiketoimintaa?

Kuinka Internet voi muuttaa yrityksesi liiketoimintaa?

Internet on kasvanut ja kehittynyt valtavasti viimeisten 20 vuoden aikana, ja se on vaikuttanut ihmisiin ja koko yhteiskuntaan eri tasoilla. Tietotekniikka, digitalisaatio ja Internet ovat antaneet meille yrittäjille valtavia mahdollisuuksia. Internetin ansiosta yrittäjillä on pääsy koko maailmaan ja kaikki rajat häviävät.
Lue lisää
Yrittäjän yleisimmät virheet

Yrittäjän yleisimmät virheet

Oman yrityksen omistaminen ja hoitaminen on jotain, josta yhä useammat ihmiset haaveilevat tänään. Vapaus on jotain, joka houkuttelee monia, olet oma pomo, toteuta unelmasi ja työskentele kohti sinun ja yrityksesi tavoitteiden saavuttamista. Mutta jos totuus on selvillä, yrittäjyys ei ole vain tanssi ruusuilla, vaan se vaatii paljon kovaa työtä, ylitöitä ja ennen kaikkea sitoutumista. Yrittäjänä on usein rakennettava kokemuksiaan kokeilemalla kättään, tekemällä omat virheensä tai tekemällä vähemmän harkittuja päätöksiä. Tässä artikkelissa haluamme jakaa hyviä neuvoja, jotka voivat auttaa sinua yrittäjänä välttämään taloudellisia ansoja.
Lue lisää
Kuinka tärkeä on korkea luottoluokitus yrityksellesi?

Kuinka tärkeä on korkea luottoluokitus yrityksellesi?

Yritystoiminta ei ole aina ruusuilla tanssimista, mutta kun se menee hyvin, sanot varmasti, että kaikki raskas työ oli kannattavaa. Tavoitteidesi saavuttamiseksi ja liiketoimintasuunnitelmien toteuttamiseksi joudut joskus toimimaan nopeasti ja hyödyntämään kasvumahdollisuuksia. Samalla on tärkeää, että hallinnoit yritystäsi vastuullisesti, varsinkin kun on kyse taloudesta.
Lue lisää
Yrityslainaa nopeasti ja helposti

Yrityslainaa nopeasti ja helposti

"Aika on rahaa" on sanonta, jonka monet liike-elämän yrittäjät tietävät hyvin. Jokainen minuutti on tärkeä, kun hoidat omaa yritystäsi. Siksi on tärkeää pitää aika näkökohta mielessä harkitessasi rahoitusvaihtoehtoja ja lyhytaikaisia ​​lainoja, jotka auttavat yritystäsi rahoituksen tarpeessa - esimerkiksi inventaarion ja uusien laitteiden ostamiseen, palkkojen maksamiseen tai muihin tarkoituksiin.
Lue lisää
Löydä paras yrityslaina

Löydä paras yrityslaina

Mikä tekee yrityslainasta hyvän? Kaikki yritykset, jotka harkitsevat ulkoisten rahoitusmahdollisuuksien etsimistä, haluavat löytää markkinoilta parhaan mahdollisen rahoituksen. Jokaisen yrityksen toiminta on ainutlaatuista, mutta eri organisaatioilla ja yrityksillä voi silti olla samanlaisia tarpeita ulkoisen rahoituksen suhteen. Tarpeet perustuvat yleensä yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Tiedetään, että yksi tehokkaimmista tavoista saada rahoitusta yrityksille on ottaa yrityslaina. Mutta on olemassa monia mahdollisuuksia valita paras vaihtoehto yrityksesi nykytilanteen tai tarpeiden mukaan. Tässä artikkelissa tutkimme tarkemmin, miten löydät yrityksellesi parhaan yrityslainan ja muut rahoitusvaihtoehdot.
Lue lisää
KOMPARin missio ja tavoite

KOMPARin missio ja tavoite

Tutustu KOMPARiin - yritykseen, joka auttaa pk-yrityksiä saamaan Suomen markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä teemme ja mikä on tavoitteemme.
Lue lisää
138an Group AB ©2020