Rahoita yritysauton osto

Yritykselle autolaina
21/7/2021

Liikkuminen ja matkustaminen ovat arkipäivää useimmilla teollisuudenaloilla ja yrittäjyydessä yleensä. Yritysauton tarve vaihtelee liiketoimintatyypin mukaan. Jos sinulla on kuljetusyritys, yrityksen auto on tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Voi kuitenkin olla, että pienemmät yritykset tarvitsevat yritysauton vain tiettyjen erityistilanteiden yhteydessä. On myös suuri määrä yrityksiä, joiden työntekijät tarvitsevat ja käyttävät yritysautoa päivittäin. Kuinka yritys sitten rahoittaa auton hankinnan? Pitäisikö sinun ostaa käteisellä, ottaa laina vai leasing vaihtoehto? Tässä artikkelissa käsittelemme pari erilaista rahoitusvaihtoehtoa yritysauton ostamiseksi.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Yritysajoneuvon osto vai leasing?

Unelmavaihtoehto on tietysti se, että yrityksellä on riittävästi käteistä uuden yritysauton ostamiseen. Haittana voi kuitenkin olla, että yritys sitoo käteistä yritysauton hankintaan sen sijaan, että käyttäisi sitä muuhun tarkoitukseen. Toinen suosittu rahoitusmuoto, jota pienet yritykset käyttävät, on yritysautojen leasing. Leasingin etuna on, että sinulla yrityksen omistajana voi olla varaa kalliimpaan ja nykyaikaisempaan autoon, koska saat kuukausittaiset kustannukset vuokrana. Haittana on, että yritys ei ole yritysauton omistaja vaan leasingyritys.

Asiakkaamme ja yrityslainat ajoneuvoille

Rahan lainaaminen yrityksen toiminnassa käytettävään autoon toimii periaatteessa samalla tavalla kuin jos ostat auton yksityisesti. Erona on, että yritysautoja ei voida aina käyttää vakuutena ostosten yhteydessä. Valitettavasti pienille yrityksille on usein vaikeampaa saada autolainaa kuin suuremmille ja vakiintuneille yrityksille, ja lisäksi takaus vaaditaan useimmissa tapauksissa. Siksi monet yritysten omistajat hakevat vakuudettomia yrityslainoja, mikä puolestaan voi johtaa siihen, että korko ja ehdot eivät ole yhtä suotuisia kuin jos autoa pidettäisiin omaisuutena. Monet asiakkaistamme hoitavat kuljetus- ja logistiikkatoimintoja, esimerkiksi erilaiset kuljetusyritykset. Tarve erityyppisille ajoneuvoille on siis vaihteleva. Yritysten on usein lainattava rahaa uudelle kuorma-autolle, kuljetusajoneuvolle, pakettiautolle tai taksille toimialasta ja asiakasryhmästä riippuen. Yrityslainaa KOMPARin kautta voidaan käyttää esimerkiksi käsirahana yhdessä jälleenmyyjän rahoittaman rahoituksen kanssa. 

Vertaa yritysautolainoja Komparin avulla

Älä hyväksi heti ensimmäistä tarjousta. Käytä aikaa ja tarkista mitä muita vaihtoehtoja markkinoilla on, kun alat etsiä yrityslainoja ajoneuvoille. Oletko jo päättänyt yrityslainasta? Yritysauton rahoituksen etsimisen ei tarvitse olla niin aikaa vievää ja vaivalloista. Vaihtoehto, joka on jo erittäin suosittu, on etsiä yrityslainoja yritysautoille verkossa. Se on ehdottomasti kätevämpää kuin useissa pankeissa käyminen ja pankkiirien kanssa tapaaminen. KOMPAR tarjoaa ilmaisen vertailupalvelun online-alustan kanssa, jossa voit helposti vertailla monen pankin ja luotonantajan yrityslainoja ja tarjouksia, sekä uusille, että käytetyille yritysajoneuvoille. Suuri etu on, että tällainen palvelu säästää aikaa, koska lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Vain 24 tunnin kuluttua sinulla on pääsy kaikkien lainanantajien tarjouksiin. Voit vertailla hintatarjouksia helposti ja kätevästi suoraan matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. KOMPAR on jo auttanut useita kuljetus- ja logistiikkayrityksiä saamaan yrityslainaa, ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan luotonantajamme ja kumppaneidemme valikoimaa.

138an Group AB ©2020