Yrityslainat vähittäiskauppiaille

Räätälöity tarjous vähittäiskauppiaille

företagskredit

Lainaa enintään 500,000 euroa

företagskredit

Vertaa monta eri rahoittajaa

företagskredit

Nopea, turvallinen ja ilman sitoumuksia

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Yrityslainat vähittäiskauppiaille

Mihin lainaa voidaan käyttää?

Kauppaa tai yritystä ylläpitävät kauppiaat tarvitsevat yrityslainan, joka on joustava ja täyttää useita tarpeita, jotta yritys menestyisi. Tällaista lainaa voidaan käyttää esimerkiksi:
Kortsiktiga lån

Lyhytaikaiset lainat

Två generella regler gäller

Maksut toimittajille

lån är helt återbetalt

Varastotuotteiden osto

lån är helt återbetalt

Likviditeettiongelmien ja kausitavaroiden hallinta

lån är helt återbetalt

Markkinointi

Yrityslaina voi auttaa kauppaa ylläpitävää yritystäsi ostamaan uusia varastotuotteita ja valmistautumaan paremmin eri sesonkiaikoihin. Harkitsetko tuotevalikoiman laajentamista, uuden henkilöstön palkkaamista tai kenties verkkokaupan avaamista? Tällaisissa tapauksissa yrityslaina voi olla erinomainen ratkaisu.
Maksut toimittajille

Maksut toimittajille

Koska olet yrittäjä kaupankäynnissä, harjoitatpa sitten perinteistä liiketoimintaa tai verkkokauppaa, sinun on oltava tietoinen monista osa-alueista: toimitusten, asiakkaiden, varastojen, markkinoinnin ja henkilöstön hallinta. Yrityslaina voi kattaa esimerkiksi ennakkomaksun toimittajille.

Inventaario

Inventaarion osto

Hyvin varustetut hyllyt ja asiakkaiden tarpeet täyttävät tavarat ovat välttämättömiä, jotta kaupan käyvät yritykset menestyvät. Asiakkaiden on myös palattava kauppaasi tekemään uusia ostoksia. Oikea yritysrahoitus voi auttaa sinua kattamaan varastotuotteiden ostamiseen liittyvät kulut.  

Likviditeetti ongelma

Likviditeettiongelmien ja kausitavaroiden hallinta

Vakaa kassavirta on tärkeää, kun yritystä hoidetaan vähittäiskaupassa, mutta joskus se voi olla rasittavaa ja vaikeaa maksaa palkkoja ajoissa tai olla ylimääräistä varaa juokseviin tai äkillisiin kuluihin. Sesongin aikana sinulla ei ehkä myöskään ole tarpeeksi tavaroita varastossa ja sesongin ulkopuolella sinulla voi olla vaikeuksia myydä riittäviä määriä. Joustava yrityslaina voi olla suuri apu, kun joudut käsittelemään nopeasti kausiluonteisia heikkouksia.

Henkilöstön työllistäminen

Uuden henkilöstön työllistäminen

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on yksi tärkeimmistä tekijöistä uusien tehtävien hoitamiseksi ja palvelujen, aukioloaikojen tai uusien myymälöiden avaamiseksi. Yrityslaina voi auttaa sinua palkkaamaan ja kouluttamaan työntekijöitä, jotta he pystyvät tarjoamaan asiakkaillesi korkealaatuista palvelua.

Markkinointi

Markkinointi

Onko sinulla myymälän omistajana suunnitelmia kasvaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita? Hyvä ratkaisu voi olla sijoitus tehokkaaseen markkinointistrategiaan, esimerkiksi verkossa. Voi olla syytä harkita lisärahoitusta markkinointitarpeisiisi suunnitellun yrityslainan muodossa.

Asiakkaidemme menestystarinoita

Minulla on ollut keskisuuri myymälä pari vuotta ja innostuin ideasta avata lisää kauppoja muissa kaupungeissa. Valitettavasti minulla ei ollut pankissa tarpeeksi suuria säästöjä. Kun googlasin ja etsin erilaisia yrityslainoja, löytyi KOMPAR! Se näytti olevan testauksen arvoinen ratkaisu, jossa pystyisin vertaamaan useita tarjouksia täysin eri lainanantajilta ja pankeilta yhdessä paikassa. KOMPAR auttoi minua läpi koko hakuprosessin. Sain todella hyvän tarjouksen!

Erik

Kiitos avusta Kompar! Meillä on vasta perustettu myymälä ja verkkokauppa sisustusalalla. Haluamme nopeuttaa markkinointia ja tavoittaa suuremmat asiakasryhmät. Siksi aloimme ajatella jonkinlaista rahoitusta yritykselle, KOMPARin kautta saimme mielenkiintoisia tarjouksia yrityslainoista! Valtava etu on, että sinun tarvitsee tehdä vain hyvin yksinkertainen lainahakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Johanna

Koronakriisin takia yritykselläni on valitettavasti hieman vaikeuksia taloudellisella puolella, varoja puuttui juoksevien kulujen kattamiseksi ja toimittajille maksamattomien laskujen määrä alkoi kasvaa... Vanha ystäväni suositteli Komparia ja heidän ilmainen vertailupalvelu yritysten rahoitukseen. Itse hakuprosessi sujui salamannopeasti ja erittäin sujuvasti, rahat olivat tilillä jo 24 tunnin sisällä. Kiitos KOMPAR!

Louice

Yhteistyökumppanimme

Valikoima lainantarjoajia ja pankkeja

Capitalbox
fellowfinance
Front
CrediNord
BusinessCredit
GFmoney
Amex
Koin
Suomen
Qred
GF-money
DBT
IMH
Kronan
qred
Qapitala
Toborrow

Onko sinulla kysyttävää?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020