Yrityslainat rakennusyrityksille

Räätälöity tarjous rakennusyrityksille

företagskredit

Lainaa enintään 500,000 euroa

företagskredit

Vertaa monta eri luotonantajaa ja pankkia

företagskredit

Nopea, turvallinen ja ilman sitoumuksia

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Yrityslainat rakennusyrityksille:

Mihin lainaa voidaan käyttää?

Rakennusyritykset ja käsityöläiset tarvitsevat joustavaa ja erilaisiin tarpeisiin vastaavaa lainaa. Tällaista lainaa voidaan käyttää esimerkiksi:
Laitteiden osto

Uusien laitteiden ostaminen tai vuokraaminen

Yrityslaina voi auttaa rakennusyritystä ostamaan tai vuokraamaan koneita, rakennustelineitä tai laitteita. Ehkä yrityksesi tarvitsee uuden kaivinkoneen, kuljetusajoneuvon tai ammattityökaluja? Tällaisissa tapauksissa yrityslaina voi olla erinomainen ratkaisu.

Kiinteistön kunnostus

Kiinteistöjen tai tilojen osto tai kunnostus

Monet rakennusyritykset tarjoavat erilaisia kunnostushankkeita, kuten katto, sähkötyöt, puusepäntyöt, maalaus. Jotkut rakennusalan yritykset saattavat joutua ostamaan tai vuokraamaan toimitiloja myös varastoihin tai toimistoihin.

Henkilökunnan palkkaus

Palkkaa uutta henkilökuntaa

Osaava henkilökunta ja ammattimaiset käsityöläiset ovat tärkeimpiä tekijöitä, kun aloitat uuden korjaus- tai rakennusprojektin. Yrityslaina voi auttaa sinua palkkaamaan ja kouluttamaan ammattitaitoisen työntekijäryhmän voidakseen tarjota asiakkaillesi korkealaatuisia palveluja.

Palkan maksu

Palkat ja juoksevat kulut

Vakaa kassavirta on tärkeä rakennusyritystä hoidettaessa, mutta joskus se voi olla raskasta ja vaikeaa maksaa palkkoja ajoissa, olla tarpeeksi varoja juoksevia kuluja kohtaan tai maksaa äkillisiä kuluja. Yrityksesi maksuvalmiuden lisäämiseksi yrityslaina voi olla hyvä suunnitelma.

Uudet projektit

Uudet tehtävät ja projektit

Uuden projektin aloittaminen tai osallistuminen tarjouskilpailuun vaatii ylimääräistä pääoma. Tämä voi olla välttämätöntä tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamiseksi. Onko rakennusyritykselläsi suunnitelmia kasvaa tai investoida tehokkaisiin markkinointistrategioihin? Sitten sinun tulisi harkita ylimääräistä rahoitusta yrityslainan muodossa.

Asiakkaidemme menestystarinoita

Suuri kiitos Komparille! Tunsin olevani hieman eksyksissä lainojen ja rahoituksen suhteen, mistä edes aloittaa ja mitä tulisi ajatella yrityslainojen suhteen? Minulla on melko uusi rakennus- ja liikennealan yritys ja tarvitsin pääomaa aloittaaksesi. Olin epävarma, oliko minulla edes mahdollisuutta saada yrityslainaa. Kävi ilmi, että sain Komparin avulla paljon tarjouksia ja riitti, että tein vain yhden hakemuksen, mikä säästi paljon aikaa ja rahaa! Suurin etu on, että palvelu on ilmaista!

Axel

Oltuamme aktiivisia markkinoilla noin 3 vuotta, tunsimme, että on aika laajentaa palveluitamme ja investoida myös markkinointiin. Halusimme ottaa vastaan uusia tehtäviä ja hankkeita, ja aloimme siksi tutkia mahdollisuuksiasi saada yrityslainaa. Sain vinkkejä Komparista vanhalta työtoverilta, ja se osoittautui loistavaksi asiaksi! Sain erinomaista palvelua vertailuun ja sen jälkeen pystyin valitsemaan yritykselleni parhaiten sopivan tarjouksen. Nopean yrityslainan ansiosta pystyin palkkaamaan uuden käsityöläisryhmän ja aloittamaan uudet tehtävät! Kiitos!

Adam

Remonttiyrityksemme tarvitsi isomman kuljetusauton, joten aloimme ajatella yrityslainan ottamista. Etsimme hetken aikaa hieman erilaisia mahdollisuuksia ja löysimme Komparin, jonka avulla voit verrata useita tarjouksia useilta markkinoiden eri lainanantajilta ja pankeilta. He auttoivat meitä koko hakuprosessissa, erittäin mukavia ja avuliaita neuvonantajia, sujuva palvelu! Saimme myös hyvät ehdot ja matalat korot.hakuprosessissa, erittäin mukavia ja avuliaita neuvonantajia, sujuva palvelu! Saimme myös hyvät ehdot ja matalat korot.

Jonathan

Yhteistyökumppanimme

Valikoima lainantarjoajia ja pankkeja

Capitalbox
fellowfinance
Front
CrediNord
BusinessCredit
GFmoney
Amex
Koin
Suomen
Qred
GF-money
DBT
IMH
Kronan
qred
Qapitala
Toborrow

Onko sinulla kysyttävää?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020