Olemme intohimoisia yrittäjyyttä kohtaan

KOMPAR auttaa yrittäjiä löytämään parhaat yrityslainat

Ota yhteyttä
+200%
Kasvu
+5000
Autettua asiakasta
+20 Luotontarjoajaa
Kompar ja yrityslainat
Yksinkertaisempi ratkaisu yrityslainoille

Kompar perustettiin tarkoituksenaan auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä.  

Avustamalla yrittäjiä rahoituksen kanssa edistämme koko maan taloutta ja samalla tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen sopivan rahoituksen löytämiseen. Olemme toistuvasti kokeneet, kuinka yritykset maksavat liikaa kuluja epäedullisilla ehdoilla, koska heillä ei ole aikaa etsiä parasta yrityslainaa juuri heidän tilanteeseen.

Siksi olemme kehittäneet ratkaisun, jonka avulla yrittäjät voivat olla yhteydessä puolueettomaan osapuoleen (toisin sanoen meihin Kompariin) ja samalla vastaanottaa tarjouksia useilta pankeilta ja lainanantajilta. Koko hakemus tehdään verkossa ja asiantuntijamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiin. Kaikki tämä, jotta pienyritykset voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa eikä heidän tarvitse ajatella rahoitusta.

Meidän tausta
Meidän historia

Kompar perustettiin yrittäjien kesken, joilla oli kokemusta liiketoiminnasta sekä rahoituksesta.

Kun operoimme vielä aikaisemmissa yrityksissämme, huomasimme kuinka vaikeaa oli löytää sopiva yrityslaina. Korot, joita mainostettiin joidenkin lainanantajien verkkosivuilla eivät olleet samoja, joita meille todellisuudessa tarjottiin ja niissä oli lopulta suuria eroja miten niitä laskettiin ja kommunikoitiin eteenpäin. Erilaisten yrityslainojen ehtoihin tutustuminen vei myös paljon aikaa. Päätimme, että parhaan yrityslainan löytämiseksi olisi oltava parempi ratkaisu. Näin päätimme perustaa yrityksen nimeltä Kompar, jotta muiden pienyritysten ei tarvitse kokea samaa tehotonta ja aikaa vievää kokemusta kuin me aikanaan.

Komparin perustamisen jälkeen olemme auttaneet tuhansia pienyrityksiä ja yrittäjiä löytämään sopivan rahoituksen heidän toiminnalleen ja tarpeilleen. Toivomme tämän kasvutarinan kehittyvän yhdessä kanssasi - haluatko käyttää palvelumme, lainata rahaa tai työskennellä kanssamme tulevaisuudessa. Toimimme myös Ruotsissa ja Alankomaissa

Miten voimme auttaa?
Miten voimme auttaa sinua?

Olemme puolueeton asiantuntija, joka auttaa sinua ja yritystäsi saamaan tarvittavan rahoituksen - riippumatta siitä mihin tarkoitukseen se on.

Antamalla monille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille mahdollisuuden tarjota sinulle yrityslainaa, voimme taata, että saat parhaat mahdolliset ehdot. Kun he ovat tehneet tarjouksensa, autamme sinua vertaamaan ehtoja ja valitsemaan sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Hakemus tehdään kokonaan verkossa ja saat vastauksen 24 tunnin sisällä.

Komparin avulla saat selkeän yleiskuvan eri vaihtoehdoista. Koska emme ole sidoksissa mihinkään tiettyyn pankkiin tai rahoitusyhtiöön, voit olla varma, että puhut puolueettoman kumppanin kanssa, joka auttaa sinua saamaan parhaan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Palvelumme on myös sinulle yrittäjänä täysin ilmainen, mikä on aina hyvä bonus.

Haluatko tietää enemmän pääomalainoista?

Suurin osa yrityksistä joutuu otettamaan lainaa pankeilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä.

Sen vuoksi itsenäisten ammatinharjoittajien on uskomattoman tärkeää ymmärtää, kuinka yrityslainat toimivat ja mitä tietoja luotonantaja voi pyytää ennen rahan lainaamista. Onko sinulla kysyttävää yrityslainoista ja miten se toimii? Lue oppaamme, jossa vastaamme yrityslainoihin liittyviin kysymyksiin.

Meidän lainantarjoajat ja pankit

Kompar työskentelee jatkuvasti lisätäkseen lainanantajia verkostoonsa, jotta asiakkaalle on tarjolla suurempi valikoima laina vaihtoehtoja. Tällä hetkellä toimimme seuraavien lainanantajien kanssa.

Mitä Komparista on sanottu

Kompar on auttanut tuhansia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Ruotsissa. Täältä voit lukea asiakkaiden arvosteluja Komparista.

Rating of the servicegoogle reviews

Olemme ylpeitä tyytyväisistä asiakkaistamme!

Asiakastyytyväisyys

Laivan ylläpito asiantuntija Värmdö

"Hain rahoitusta yritykselleni yhdestä isosta pankista noin vuosi sitten, mutta he hylkäsivät hakemkseni, jonka jälkeen otin yhteyttä Kompariin ja he auttoivat minua saamaan muutaman yrityslainan"
Yrityksen logo
Victor Chamorro Karlsson
Lue lisää

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä

Puhelinnumero

+358331192477

Sähköposti

info@kompar.fi

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai
09:00-18:00
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tapaa joitain neuvonantajistamme

Keskitymme palvelun laatuun

Kun teet hakemuksen Komparille, saat henkilökohtaisen neuvonantajan, johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme sinua riippumatta siitä, haluatko ottaa yrityslainaa vai et.

Liity
Facebook logoyoutube logoTwitter LogoLinkedIn logo
rådgivare lån
Neuvonantajamme tekevät kaikkensa, jotta saat haluamasi yrityslainan

Täytä hakemus ja kasvata yritystäsi jo tänään

Siirry hakemukseen
138an Group AB ©2020