Yrityslaina toiminimelle

företagskredit

Löydä paras rahoitus yrityksellesi

företagskredit

Vertaa yrityslainat monelta eri lainantarjoajalta

Säästä aikaa - lainaa rahaa 24 tunnin sisällä

Hakemuksen täyttö kestää vain minuutin

Google arviot
google reviewsFinansInspektionen

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Rahoitus yritykselle

Etsitkö rahoitusta yrityksellesi?

Kaikki yritykset tarvitsevat rahoitusta päivittäiseen toimintaansa ja investointeihin. Kun yhtiön omat varat eivät riitä, haetaan yleensä ulkoista rahoitusta. Paras ratkaisu yksityisyritykselle on yleensä yrityslaina.

Verkkopohjaisten yrityslainavälittäjien, kuten Komparin avulla, voit nyt verrata eri lainantarjoajien yrityslainoja ja löytää, mikä sopii parhaiten yrityksellesi. Miten hakea yrityslainaa yksityisyrityksenä? Mitä vaatimuksia yrityslainalle yleensä asetetaan? Millaisia vakuuksia yleensä vaaditaan, kun sinulla on yksityisyritys? Meillä on vastaukset näihin kysymyksiin alla olevassa tekstissä. Tai voit yksinkertaisesti täyttää hakemuksen ja nähdä, mitä yksittäinen yritys voi lainata.

Hae yrityslainaa toiminimelle

Yrityslainat toiminimille

Kuten kaikkien muiden yritysmuotojen kohdalla, on tavallista, että on haettava ulkopuolista rahoitusta, kun perustat toiminimen. Tarve on usein ajankohtaisempi yrityksen perustamisen yhteydessä tai, kun syntyy kasvumahdollisuuksia. Jopa vakiintuneet yritykset saattavat useista syistä tarvita ulkoisen rahoituksen apua, ei aina riitä, että omat varat ovat tarpeeksi etenkin, jos eteen tulee suurempia investointeja.

Kuinka yrityksesi voi käyttää yrityslainasta saatavaa rahaa?

Kun täytät hakemuksen, ilmoitat myös mihin yksittäinen yrityksesi aikoo käyttää lainaa. Yrityslainan käyttöaikeet auttavat pankkeja ja luotonantajia tekemään arvioinnin, joka voi nopeuttaa hakuprosessia. Mutta mitä yleisiä käyttötapoja yrityslainoille on yksittäisille yrityksille? Yleensä ne voidaan jakaa kahteen alueeseen, päivittäiseen toimintaan ja investointeihin.

Toimintoja, joihin yleensä käytetään lainaa
-Palkat
-Rekrytointikustannukset
-Maksut toimittajille
-Markkinointi
-Odottamattomat kulut, kuten verot tai alv-maksut
-Remontit

Tarve voi syntyä myös siitä, että toimittajille on maksettava tuotteista ennen kuin asiakkaat ovat ostaneet niitä joko maksuehtojen, liiketoimintamallin tai maksuviivästysten vuoksi.

Toinen osa-alue on sijoitukset, joita yksityinen yritys voi tehdä esimerkiksi:
-Uusien laitteiden / työkalujen hankinta
-Kiinteistösijoitukset
-Yrityskaupat

Mitkä vaatimukset koskevat toiminimelle haettavaa yrityslainaa?

toiminimelle yrityslainaa

Kaikilla lainanantajilla on erilaiset vaatimukset yrityslainaa koskevan hakemuksen myöntämisestä toiminimelle. Yleisenä vaatimuksena on kuitenkin oltava hyvä takaisinmaksukyky sillä luotonantajien on oltava mahdollisimman varmoja siitä, että he saavat rahansa takaisin. Toiminimen yrityslainaa ei ole allekirjoitettu oikeushenkilönä, mutta omistajan nimissä on myös vaatimuksia kyseisen henkilön henkilökohtaiselle taloudelle.

Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi saada lisää tarjouksia yrityslainoista yksittäiselle yrityksellesi, sinun tulee lähettää yrityksesi tuloslaskelma ja tase tai vaihtoehtoisesti tilihistoriasi. Yleensä liiketoimintasuunnitelmaa ei vaadita, mutta voi olla hyvä, että teet sen itsellesi. Tuloslaskelma, tase ja tilihistoria ovat tärkeitä asiakirjoja, jotka auttavat luotonantajia arvioimaan yrityksen tulevaa takaisinmaksukykyä.

On myös tärkeää näyttää, miten aiot käyttää rahaa. Kuten edellä mainitsimme, yrityslainan käyttö on tärkeä osa hakemusta ja auttaa luotonantajia saamaan paremman käsityksen yrityksestäsi. Mitä yksityiskohtaisempi hakemuksesi on, ja jos pystyt liittämään yllä olevat asiakirjat, sitä todennäköisemmin yrityksesi saa tarkkoja lainatarjouksia ja välttää tarpeetonta työtä. 

Miten KOMPAR voi auttaa sinua yrityslainan valintaprosessissa?

Yksittäisen yrityksen rahoitus tapahtuu yksinkertaisesti samalla tavalla kuin osakeyhtiöllä tai kauppayhtiöllä. Haet yrityslainaa ja sitten lainanantajat tekevät luottoluokituksen ja esittävät tarjouksensa. Jos haet yrityslainaa samaan aikaan kuin ylläpidät omaa yritystäsi, voi olla vaikeaa ehtiä selvittää kaikkea, varsinkin jos haluat saada mahdollisimman hyvät ehdot. Autamme KOMPAR:issa yrityksiä vastaanottamaan tarjouksia useilta lainanantajilta samanaikaisesti, jotta voit säästää aikaa ja samalla saada parhaat ehdot.

Hakemuksesi lähetetään monelle eri lainanantajalle, jotka puolestaan päättävät, annetaanko yrityksellesi yrityslaina vai ei. Lainatarjoukset vaihtelevat yleensä eri lainanantajien välillä.

Palvelumme avulla voit verrata saamiasi tarjouksia nopeasti ja helposti ja valita yrityksellesi parhaiten sopivan. Neuvonantajamme ovat aina käytettävissä, jos sinulla on kysyttävää. Hakuprosessin viimeisen vaiheen aikana lainanantajat tekevät yleensä luottotietoraportin henkilöstä, joka takaa lainan, joka yleensä on yrityksen omistaja.

Lainaa vakuudella tai ilman - yrityslainat toiminimille

Lainanantajan toinen vaatimus voi olla, että lainanottaja panttaa jonkinlaisen omaisuuden, toisin sanoen lainan yhteydessä annetaan vakuus. Tämä tehdään siten, että pankilla tai luotonantajalla on takuu siltä varalta, että yrittäjä ei suorita takaisinmaksua.Yleisin luotonantajien vaatima vakuus on yhden tai kahden henkilön henkilökohtainen takaus. Lainanantajat voivat kuitenkin joskus tarkastella muun tyyppisiä vakuuksia, kuten:
-Yritysten kiinnitys yhdistettynä henkilökohtaiseen takaukseen
-Rajoitettu henkilökohtainen takaus
-Kiinteistön kiinnitys yhdistettynä henkilökohtaiseen takaukseen

Henkilökohtainen takaus

Yrityslainat toiminimille

Toinen vakuus, jota lainanantajat voivat vaatia yrityslainoissa, on henkilökohtainen takaus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että joku on vastuussa lainan takaisinmaksusta, jos yrityksellä on taloudellisia ongelmia. Jotkut lainanantajat vaativat takauksia pieniltä yrityksiltä. Toiminimen osalta omistaja on jo henkilökohtaisesti vastuussa kaikista veloista.

Oikeudellisten arvioiden mukaan yrityslainan takaajalla on oltava hyvä käsitys yrityksen liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Yksittäisen yrityksen kohdalla tämä on yleensä yrityksen omistaja.

Muut tekijät, jotka luotonantajat tarkistavat lainantakaajasta:
- Henkilökohtainen taloudellinen tilanne on riittävän hyvä
- Ei avoimia velkoja haastemiehelle
- Ei liian montaa maksuhuomautusta
- Riittävät rekisteröidyt tulot
- Ei ole liikaa vakuudettomia lainoja
- On vähintään 18-vuotias ja enintään 70-vuotias
- On rekisteröity Suomessa

Rahoitus

Äskettäin perustettu toiminimi

Yrityslaina startup

Monet aloittelevat yritykset valitsevat toiminimen yritysmuodoksi, kun he ovat aloitusvaiheessa, koska liiketoiminnan aloittaminen on suhteellisen helppoa. Siksi monet yrittäjät alkavat etsiä ulkoisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten yrityslainoja toiminimilleen. Kun yritys on markkinoilla uusi eikä sillä ole pitkää taloudellista historiaa, voi olla vaikeaa saada pankin hyväksymää yrityslainaa. Se ei kuitenkaan ole kaukana mahdottomasta, olemme KOMPAR:issa keränneet tietoja yksityisyrityksistä ja yrityslainoista.

Yrityslainat - startup-yrityksille ja uusille yrityksille

Monet eivät tiedä, että rahaa on mahdollista lainata startup-yrityksenä. Tämä pätee, vaikka olisit juuri perustanut yksittäisen yrityksen. Tämä on mahdollista, koska markkinoilla on joitain lainanantajia, jotka ovat mahdollistaneet juuri tämäntyyppisen lainan. Nämä lainanantajat ovat hylänneet vanhat luottoluokitusvaatimukset ja tarkastelleet sen sijaan yrityksesi kassavirtaa, eli kuinka paljon rahaa sijoitat yritykseen ja kuinka paljon on jäljellä kuukauden lopussa. Olemme auttaneet monia uusia yrityksiä saamaan nopeasti ja sujuvasti tarjouksia juuri tällaisista lainoista. Lähetä hakemus muutamassa minuutissa ja me autamme sinua!
Voit lukea lisää täältä: Uudelle yritykselle myönnettävä lainaYksityisyritys

Yksityisyrityksen tarkoitus?

Tällaisen yrityksen hoitaminen on helppoa ja voit aloittaa nopeasti (säädöksiä yksinkertaistetaan, koska oletetaan, että sinulla ei ole työntekijöitä). Yksityineyritys on hyvä valinta, jos haluat aloittaa yrityksen nopeasti ja vaivattomasti ja laskuttaa palveluistasi.

Esimerkiksi konsultti tai puuseppä, jolla on asiakkaita ja joka tarvitsee yrityksen laskutusta varten. Yksityisyritys tarkoittaa, että sinä yksityishenkilönä olet yrityksen omistaja, johdat yritystä ja olet vastuussa siitä. Toisin sanoen olet vastuussa yrityksen taloudesta, mukaan lukien sen veloista.

Yksityinenyritys on yleisin yritysmuoto Suomessa yrittäjien keskuudessa. Yksityinenyritys on sama kuin yksityinen elinkeinoharjoittaja. Syy, miksi tämä yritysmuoto on niin suosittu, on se, että se on erittäin helppo aloittaa (alkupääomalle ei ole vaatimuksia ja organisaation numero on oma sosiaaliturvatunnuksesi).

Kuinka voimme auttaa?

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Saavatko eri toimialat erilaisia lainamääriä?

Asiakkaamme johtavat yrityksiä kaikilla eri toimialoilla, ja heillä on yhtäläiset mahdollisuudet saada yrityslainaa yhden luotonantajamme kautta. Eri lainanantajat suosivat yleensä erityyppisiä aloja, joten on hyvä käyttää KOMPARin kaltaista palvelua. Koska tiedämme mihin lainanantajiin meidän pitäisi ottaa yhteyttä sinun tapauksessasi. Lähetä hakemus ja autamme sinua saamaan rahoitusta jo tänään!

Mitkä ovat toiminimen edut?

Toiminimen perustamisella on useita etuja. Yleensä voit sanoa, että se on hyvin yksinkertainen liiketoimintamuoto ja, että aloittaminen ei vie paljoa aikaa. Halpa aloittaa: kun perustat toiminimen, aloituskapasiteettia ei tarvita. Yrityksen rekisteröintikustannukset ovat myös pienimmät.

Voit olla yksin: kun perustat osakeyhtiön, hallituksellasi vaaditaan vähintään kaksi henkilöä, vaikka oletkin ainoa omistaja. Kun toimit toiminimenä, tällaisia vaatimuksia ei kuitenkaan ole, ja yrityksen perustaminen on yksinkertaisesti mahdollista itse.

Helppo: toiminimi ei vaadi niin paljon kuin muut yritysmuodot. Esimerkiksi sinun ei tarvitse laatia osakerekisteriä, hallitusta tai hankkia tilintarkastajaa. Toisaalta olet kuitenkin aina itse vastuullinen yrityksestä.Voitko maksaa ansiotuloveroa, olla ALV:n rekisteröity ja työllistää henkiökuntaa toiminimenä?

Kun perustat toiminimen, sinun on lisättävä se rekisteriin. Toisin sanoen se on vaatimus aivan kuten muillekin yrityksille. Yleensä yritys on myös rekisteröitävä arvonlisäverovelvolliseksi, koska sillä on oltava mahdollisuus laskuttaa asiakkaita. Voit suorittaa kaiken verkossa, mutta aloita ensin YTJ:n kautta. Toiminimenä voit myös palkata työntekijöitä. Näissä pätee samat käytännöt ja lait mitä normaalissa työehdoissa yleensä on. Niihin kannattaa kuitenkin perehtyä vielä yksityiskohtaisemmin esimerkiksi verkossa..

Yhteistyökumppanimme

Valikoima lainantarjoajia ja pankkeja

Capitalbox
fellowfinance
Front
CrediNord
BusinessCredit
GFmoney
Amex
Koin
Suomen
Qred
GF-money
DBT
IMH
Kronan
qred
Qapitala
Toborrow

Onko sinulla kysyttävää tai huolenaiheita?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020