Uudelle yritykselle myönnettävä laina -lainaa rahaa uutta yritystä varten

Uudelle yritykselle myönnettävä laina
27/7/2021

Pääoma on välttämätöntä, jotta voit aloittaa liiketoimintasuunnitelmat mahdollisimman nopeasti. Monien uusien yritysten tavoitteena on kasvaa mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Jos uusi yrityksesi on vasta alkuvaiheessa, kannattaa harkita uudelle yritykselle suunniteltua lainaa. Tässä tekstissä ajattelimme kertoa sinulle hieman enemmän uusille yritykselle suunnatuista lainoista ja muista tärkeistä tiedoista, joka koskevat uusien yritysten rahoitusta.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Mikä on uudelle yritykselle myönnettävä laina?

Uudelle yritykselle myönnettävä laina on yrityslainamuoto, joka on tarkoitettu käytettäväksi yrityksen perustamiseen. Termiä käytetään myös monissa yhteyksissä useiden aloittavien yritysten lainojen ja luottojen nimenä. Kyseessä on siis yrityslaina, joka on kehitetty erityisesti pienille startup-yrityksille. Suomen lainamarkkinoilla on lainantarjoajia, jotka tarjoavat niin sanottuja startup-lainoja. Ne rahoitetaan Euroopan investointirahaston avulla. Yleisin ja tunnetuin lainanantaja on ALMI - valtion omistama toimija, joka auttaa startup-yrityksiä ja pienyrityksiä Ruotsissa.

Kuka voi hakea uudelle yritykselle myönnettävää lainaa?

Tarvitset realistisen ja hyvin harkitun liiketoimintasuunnitelman, jotta yrityksesi voi hakea uudelle yritykselle myönnettävää lainaa. On syytä tarkistaa huolellisesti yrityksen liiketoimintakonsepti, markkinatilanne ja budjetti. Kaikki Suomessa toimivat uudet yritykset voivat jättää lainahakemuksen. On kuitenkin joitain vaatimuksia, jotka tulisi pitää mielessä:

  • Yrityksen on oltava rekisteröity osakeyhtiö, kauppayhtiö, yksityisyritys tai kommandiittiyhtiö.
  • Ei saa olla aikaisempia maksuhuomautuksia.
  • Yritykselläsi voi olla enintään 9 työntekijää.
  • On suositeltavaa hakea starttilainaa ennen yhtiön ensimmäistä tilinpäätöstä.

Vertaa uusille yritykselle suunnattuja lainatarjouksia Komparin kautta.

Uudelle yritykselle lainan etsiminen ei tarvitse olla niin aikaa vievää ja työlästä miltä se saattaa ajoittain tuntua. Vaihtoehtona, joka on jo hyvin suosittu yhteiskunnassamme ja joka muuttuu yhä digitaalisemmaksi, on etsiä lainoja verkon avulla. Se on ehdottomasti kätevämpää kuin useissa pankeissa vierailu.

Kompar tarjoaa ilmaisen vertailupalvelun online-alustalla, jossa voit helposti vertailla eri tarjouksia lainavaihtoehdoista monelta pankilta ja lainantarjoajalta. Suuri etu on, että tämä vaihtoehto säästää aikaa, koska lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Vain 24 tunnin kuluttua sinulla on jo pääsy kaikkien lainantarjoajien lainatarjouksiin. Sitten on vain rauhassa tarkistettava ja verrattava lainantarjoajien tarjouksia. Kompar on auttanut jo yli 1000 erilaista yritystä eri toimialoilta yrityslainan saamiseksi, ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan lainantarjoajiamme ja kumppaneidemme valikoimaa.

138an Group AB ©2020