Yrityslainat kuljetusyrityksille

Räätälöity tarjous kuljetusyrityksille

företagskredit

Lainaa enintään 500,000 euroa

företagskredit

Vertaa monta eri luotonantajaa ja pankkia

företagskredit

Nopea, turvallinen ja ilman sitoumukset

Täytä hakemuksesi nyt

företagskrediter

Parhaat ehdot sekä useita tarjouksia

företagskrediter

Yrityksesi ainutlaatuiseen tilanteeseen

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Yrityslainat kuljetusyrityksille:

Mihin lainaa voidaan käyttää?

Kuljetusyritykset tarvitsevat yrityslainan, joka on joustava ja joka täyttää monet erilaiset tarpeet. Tällaista lainaa voidaan käyttää esimerkiksi:
Kortsiktiga lån

Uusien ajoneuvojen osto tai leasing

Två generella regler gäller

Ajoneuvojen korjaus

lån är helt återbetalt

Ajoneuvon huolto

lån är helt återbetalt

Uuden henkilöstön palkkaaminen

lån är helt återbetalt

Markkinointi


Yrityslaina voi auttaa yritystäsi kuljetus- ja logistiikkateollisuudessa ostamaan tai vuokraamaan autoja, pakettiautoja tai kuorma-autoja. Harkitsetko palveluvalikoiman laajentamista ja siten uuden henkilöstön palkkaamista? Tällaisissa tapauksissa yrityslaina kuljetusyritykselle voi olla erinomainen ratkaisu.
ajoneuvon osto

Uusien ajoneuvojen osto tai leasing

Uusien ajoneuvojen, kuten pakettiautojen tai kuorma-autojen ostaminen aiheuttaa suuria kustannuksia. Liiketoiminnan kasvattamiseksi on kuitenkin usein investoitava uusiin ajoneuvoihin. Suurten kustannusten vuoksi yrityslaina voi olla hyvä ratkaisu kattamaan esimerkiksi ennakkomaksun.

korjaukset ja huolto

Korjaukset ja ajoneuvojen huolto

Ajoneuvojen jatkuva huolto kuljetus- ja logistiikkateollisuudessa on välttämätöntä, jotta yritys voi toimia keskeytyksettä. Ennakoivasta huollosta huolimatta korjauksia saatetaan joskus tarvita välittömästi, mikä voi olla erittäin kallista. Tällöin yritysrahoitussuunnitelma voi auttaa kattamaan kulut.

Palkkaa henkilökuntaa

Palkkaa uutta henkilökuntaa

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on yksi tärkeimmistä tekijöistä uusien tehtävien hoitamiseksi ja palvelujen laajentamiseksi liikenteen ja logistiikan aloilla. Yrityslaina voi auttaa sinua palkkaamaan ja kouluttamaan työntekijöitä, jotta he pystyvät tarjoamaan asiakkaillesi korkealaatuista palveluja.

Markkinointi

Markkinointi

Onko operaattorillasi suunnitelmia kasvaa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin? Hyvä ratkaisu voi olla sijoittaminen tehokkaisiin markkinointistrategioihin. Voi olla syytä harkita lisärahoitusta yrityslainan muodossa markkinointitarpeisiisi.

Palkat ja kulut

Palkat ja juoksevat kulut

Vakaa kassavirta on tärkeä kuljetusyritystä hoidettaessa. Joskus voi olla vaikeaa maksaa palkkoja ajoissa tai olla ylimääräisiä varoja juokseviin ja äkillisiin kuluihin.

Asiakkaidemme menestystarinoita

Kuljetusyritykseni tarvitsi uuden kuorma-auton eikä sen hankkiminen ollut niin helppoa kuin luulimme, joten aloin ajatella eri rahoitus vaihtoehtoja. Etsin verkossa eri vaihtoehtoa ja löysin lopulta Komparin. Se näytti olevan hyvä ratkaisu, koska sen avulla pystyisin vertaamaan useita tarjouksia markkinoilla olevilta eri lainanantajilta ja pankeilta. He opastivat minua läpi koko hakuprosessin ja lisäksi sain hyvät ehdot ja matalat korot.

Lukas

Suuri kiitos Komparille! Minulla on melko uusi kuljetus- ja logistiikkayritys ja tarvitsin aloitus pääomaa ostaakseni pari käytettyä pakettiautoa. Aikaisemmin yksi suurimmista pankeista oli valitettavasti hylännyt minut ja epäilin, onko minulla edes mahdollisuutta saada yrityslainaa. Mutta myös start-up -yrityksenä sain monia mielenkiintoisia lainatarjouksia KOMPARin kautta! Suuri plussa on, että sinun tarvitsee tehdä vain muutaman minuutin yritysluottohakemus. Kiitos!

Ellinor

Johdan kumppanini kanssa kuljetusyritystä Skånessa ja pari kuukautta sitten tarvitsimme nopeaa rahoitusta, koska muutamaan kuorma-autoon piti vaihtaa kalliita osia nopeasti. Ystäväni kertoi minulle Kompar nimisestä yrityksestä, koska hän oli erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun. Hakuprosessi oli erittäin nopea ja sujuva, rahat oli tilillä jo seuraavana pankkipäivänä. Kiitos Kompar!

Mateus

Yhteistyökumppanimme

Valikoima lainantarjoajia ja pankkeja

Capitalbox
fellowfinance
Front
CrediNord
BusinessCredit
GFmoney
Amex
Koin
Suomen
Qred
GF-money
DBT
IMH
Kronan
qred
Qapitala
Toborrow

Onko sinulla kysyttävää?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020