Yrityslainat pk-yrityksille

Yrityslainat pk-yrityksille
21/7/2021

Oman yrityksen perustaminen tai pyörittäminen ja liikeidean toteuttaminen on jotain, josta monet ihmiset haaveilevat. Vapaus ajaa omaa yritystäsi ja olla itsensä pomo on asia, joka houkuttelee monia. Toinen syy voi olla myös se, että haluat kehittää yritystä, johon olet todella intohimoinen, tai testata uutta työskentelytapaa, joka eroaa normaalista työstä. Suomessa iso osa yrityksistä on itseasiassa pk-yrityksiä. Tuleeko sinusta seuraava menestyvä yrittäjä Suomen markkinoilla?

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Yrityslainaa pk-yritykselle

Mitä tarkoittaa oman yrityksen johtaminen ja perustaminen? Oman yrityksen perustaminen voi olla iso askel, varsinkin, kun henkilö on ollut päivätöissä monta vuotta. Ehkä sinun on priorisoitava tietyt asiat uudelleen? Tästä lähtien sinun on hoidettava paljon tehtäviä, joita pidit itsestäänselvyytenä työntekijänä. Se voi olla riskialtista, mutta samalla haastavaa ja tyydyttävää työskennellä kohti omia tavoitteitasi. Sinulle herää varmasti paljon kysymyksiä sekä koet uusia haasteita ja askareita. Se voi olla mitä tahansa yhteydenpidosta asiakkaisiin, kirjanpitoon, markkinointiin ja liiketoimintasuunnitelmien luomiseen. Harkitsetko oman ravintolan tai kauneudenhoitoalan avaamista? Sitten sinun tulisi myös miettiä, mikä yritysmuoto sopii parhaiten yrityksesi liiketoimintaan.

Erilaiset yhtiömuodot

Yrityksiä on erityyppisiä, yleisimpiä ovat yksityisyritykset tai yksityiset kauppiaat, kauppayhtiöt, kommandiittiyhtiöt (joka on eräänlainen kauppayhtiö) ja osakeyhtiöt. Yleisin pienyrityksen muoto on yksityisyritys tai osakeyhtiö. Yritysmuodon valinta riippuu siitä, perustatko yrityksen yksin vai kumppanien kanssa, missä toimialalla olet aktiivinen ja yrityksesi olosuhteet. Eri liiketoimintamuodot eroavat toisistaan; yksityisyrityksessä omistajan sosiaaliturvatunnus on sama kuin yrityksen organisaationumero ja omistaja on henkilökohtaisesti vastuussa yrityksen veloista. Osakeyhtiöt puolestaan ​​voivat olla sopiva ja hyvä valinta, jos osakkeenomistajia on enemmän. Osakeyhtiön kumppaneilla ei ole henkilökohtaista vastuuta yhtiön veloista.

Asiat, joita pk-yritysten omistajien tulisi pitää mielessä

Pk-yrityksen omistajan tai vasta perustetun yrityksen omistajan on pidettävä mielessä liiketoimintasuunnitelma. Liiketoimintasuunnitelma on perusta yrityksellesi ja tarjoaa yleiskuvan suunnitelluista strategioista ja tavoitteista. Yrittäjänä sinun tulisi myös tuntea ja kartoittaa markkinasi eli asiakkaat ja kilpailijat. Kuinka tavoitan asiakkaani parhaiten ja missä yritykseni pitäisi näkyä? Voi olla syytä sijoittaa erilaisiin markkinointistrategioihin saavuttaaksesi parhaiten asiakaskuntasi. 

Rahoitus

Muita tärkeitä näkökohtia ovat budjetti ja rahoitus. Pk-yrityksen omistajana saatat tarvita ylimääräistä pääomaa yrityksen perustamisen tai ensimmäisen yrityssivun aikana. Niillä, jotka jo johtavat pienyritystä, on sitten unelmia ja tavoitteita, että se kasvaa ja kehittyy edelleen. Saatat joutua tekemään tarvittavat ostot yrityksellesi päästäksesi seuraavaan kehitysvaiheeseen tai rahoitusta jostakin muusta?

Rahoitusta voi hakea monin eri tavoin, joista yleisin tapa on lainata rahaa eli hakea yrityslainaa. Paljon apua yrityslainojen ja rahoituksen suhteen löytyy verkosta. Kätevä ja tehokas tapa on käydä palveluissa, joissa on useita eri lainanantajia yhdessä paikassa. Tällainen lähestymistapa tarjoaa paljon enemmän mahdollisuuksia ja säästää paljon aikaa ja rahaa.

Yrityslainat pk-yrityksille Komparin kautta

Kompar on ilmainen palvelu, joka antaa pk-yrityksellesi mahdollisuuden hakea yrityslainaa ja verrata sitten monen eri pankin ja luotonantajan tarjouksia. Kuka voi käyttää Komparia? Kaikki Suomessa rekisteröidyt ja aktiiviset yritykset voivat käyttää palvelua ja hakea yrityslainaa. Teemme yhteistyötä lainanantajien kanssa, jotka myöntävät lainaa yksittäisille yrityksille, osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja kauppayhtiöille. Kompar on jo auttanut yli 5000 pientä ja keskisuurta yritystä saamaan kilpailukykyisiä yrityslainoja. Lisäksi neuvonantajamme ovat valmiita auttamaan, jos sinulla on kysyttävää lainatarjouksista ja yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tee lainahakemus tästä!

138an Group AB ©2020