Yrityslaina maksuhuomautuksella

Yrityslaina maksuhuomautuksella
12/1/2021

Yrityslainan hakeminen voi osoittautua turhauttavaksi prosessiksi etenkin aloittavien yritysten omistajille, joilla on yksi tai useampi maksuhuomautus. Kun yritys hakee yrityslainaa, tehdään tarkka arvio yrityksen aikaisemmista tuloksista ja historiasta. Jos on luottotietoja on annettu usein tai jos on maksuhuomautuksia, se voi vaikuttaa luotonsaajan luoton arvoon ja vähentää mahdollisuutta saada lainaa pankeilta tai muilta lainanantajilta. Lainan ottaminen veloitusilmoituksella ei kuitenkaan ole mahdotonta. Tässä artikkelissa saat lisätietoja maksuhuomautuksista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa luottoluokitukseesi.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Mikä on maksuhuomautus?

Luottoilmoitusyhtiö on antanut maksuhuomautuksen, joka on huomautus siitä, että henkilö tai yritys ei ole maksanut velkoja ajallaan. Esimerkiksi, jos henkilö viivästyttää lainan takaisinmaksua, perintäyritys voi ottaa asian käsiteltäväksi ja on sitten riski, että se luovutetaan Suomen lainvalvontavirastolle. Tämä puolestaan voi johtaa siihen, että saat maksuhuomautuksen, jonka lainvalvontaviranomainen antaa. Maksuhuomautus on yleensä voimassa 3-5 vuotta, mikä estää henkilöä ottamasta erityyppisiä lainoja.

Joskus maksuhuomautukset voivat johtua erilaisista elämän tapahtumista, kuten avioerosta, sairaudesta, onnettomuudesta tai luonnonkatastrofeista. Tällaiset tapahtumat voivat kuitenkin vaikeuttaa yrityslainan saamista. Luotonantajien on oltava varmoja siitä, että mahdolliset lainanottajat ovat luotettavia ja pystyvät maksamaan lainan takaisin.

Erilaiset maksuhuomautukset 

Maksuhuomautukset voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

- Julkisen sektorin yleiset maksuhuomautukset, kuten verot, alv, pysäköintisakot tai palkkiot työntekijöille.

- Yksittäisiä tapauksia koskevat maksuhuomautukset koskevat yksityisomistuksessa olevien yritysten maksuvaatimuksia. Ne tapahtuvat yleensä vuokran, maksamattomien laskujen tai korkomaksujen yhteydessä.

Maksuhuomautukset voivat olla suhteellisen pieniä, mutta jopa maksamatta oleva, esimerkiksi 10 euron velka voi estää sinua ottamasta lainaa, joten muista maksaa kaikki velkasi.

Yrityslainan ottaminen maksuhuomautuksella

Riippumatta siitä, onko sinulla maksuhäiriö vai ei, ei ole mahdotonta saada yrityslainoja, koska aina on lainanantajia, jotka ovat halukkaita unohtamaan kaiken luottohistorian ja hyväksymään lainat. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että loput lainan ottamista koskevat vaatimukset ovat edelleen voimassa.

Yleensä laina toimitetaan vakuudella, mikä tarkoittaa, että lainanottajan on pantattava jotain eräänlaiseksi vakuudeksi lainan takaisin maksamiseksi siltä varalta, että täysi takaisinmaksu epäonnistuu. Tällaisessa tilanteessa kiinnitys menee lainanantajalle.

Itse asiassa luotonantajat, jotka ovat halukkaita antamaan lainaa yrityksille, joilla on ollut taloudellisia ongelmia, ovat yleensä valmiita suostumaan vakuudettomiin lainoihin, mutta korot ovat huomattavasti korkeammat kuin vakuudellisilla lainoilla. Joten on lainanantajia, jotka voivat hyväksyä lainahakemuksia maksuhuomautuksin.

KOMPAR ja yrityslainat yrityksille, joilla on maksuhuomautuksia

Koska KOMPAR on kaikentyyppisille lainanottajille tarkoitettu palvelu, yritämme auttaa asiakkaitamme löytämään yrityslainat, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Voit aina keskustella talousneuvojiemme kanssa, jotka voivat auttaa sinua oikeassa lainahakemuksessa. Järjestelmässämme on luotonantajia, jotka myöntävät yrityslainoja yrityksille, joilla on perintävaatimuksia. Valitettavasti yrityslainaa voi olla mahdotonta saada, jos yrityksellä on maksuhuomautuksia. Kaikki tilanteet arvioidaan erikseen, joten kannattaa tehdä hakemus nähdäksesi, mitä mahdollisuuksia on saada yrityslaina yhdeltä lainanantajalta!

138an Group AB ©2020