Yrityslainat avoimille yhtiölle

företagskredit

Löydä paras yrityslaina avoimelle yhtiöllesi

företagskredit

Vertaa avoimille yhtiölle tarkoitettuja yrityslainoja monelta eri rahoittajalta

företagskredit

Säästä aikaa ja saat lainaa 24 tunnin kuluessa

Hakemuksen tekeminen vie vain minuutin

Google arviot
google reviewsFinansInspektionen

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Etsitkö rahoitusta avoimelle yhtiöllesi?

Suurin osa yrityksistä tarvitsee ennemmin tai myöhemmin ylimääräistä pääomaa voidakseen tehdä tiettyjä kasvun kannalta välttämättömiä investointeja. Alasta ja yrityksen tarpeista ja olosuhteista riippuen yrityslaina avoimelle yhtiölle voi vaihdella muutamasta tuhannesta useisiin tuhansiin euroihin. Monet yrittäjät valitsevat tämän yritysmuodon perustaessaan yritystä selvittääkseen, toimiiko heidän liiketoimintasuunnitelma käytännössä. Jos olet markkinoilla vakiintunut avoin yhtiö, sinulla voi olla ainutlaatuinen kasvumahdollisuus yrityslainan avulla, kun tarvitset lisä rahoitusta investointeja varten.

Monet päättävät ottaa yrityslainaa avoimelle yhtiölle. Onko yhtiö joutunut vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, jossa väliaikainen likviditeettipula on katettava nopeasti? Esimerkiksi siksi, että myynti on heikentynyt tai maksuja ei ole suoritettu. Olemme keränneet suosituimmat yrityslainaratkaisut avoimille yhtiöille.

Yrityslainat avoimille yhtiöille

On monia syitä, miksi yrittäjät haluavat lainata rahaa avoimelle yritykselleen ja se riippuu tietysti toimialan tyypistä, yrityksen yksilöllisistä tarpeista tai olosuhteista. Sekä aloittelevat että vakiintuneet avoimet yhtiöt haluavat ottaa yrityslainoja ja niiden määrät vaihtelevat.

Monet päättävät hakea yrityslainaa jo yrityksen perustamisen yhteydessä, voi olla, että joudut vuokraamaan huoneen nopeasti tai esimerkiksi maksamaan kalliista laitteista tai myytävistä tuotteista. Kaikki riippuu siitä missä vaiheessa avoin yhtiö on ja mitä pääomatarpeita sillä on. On myös tilanteita, joissa avoimet yhtiöt tarvitsevat yrityslainaa, jotta ne eivät menetä kasvumahdollisuuksiaan. Ehkä yritys on päätynyt tilapäiseen taloudelliseen taantumaan esimerkiksi maksamatta jättämisen tai muiden tekijöiden vuoksi? Likviditeettiongelmien nopea ratkaiseminen ja liiketoimintamahdollisuuksien menettäminen voi olla kannattavaa ottaa liikeyrityksen tilanteeseen mukautettu yrityslaina.

Mihin avoin yhtiö voi käyttää yrityslainaa?

Avoin yhtiö voi käyttää yrityslainaa moniin tarkoituksiin, koska uutena yrityksenä tarvitset todennäköisesti ylimääräistä rahoitusta aloituskustannuksiin. Suurin osa avoimista yhtiöistä tarvitsee rahoitusta päivittäiseen toimintaansa tai investointeja varten. Alla on yleisiä syitä, miksi monet yritykset hakevat rahoitusta. Kun täytät yrityslainahakemuksen, on aina hyvä olla mahdollisimman tarkka mihin rahat käytetään.

Yleisiä käyttöalueita yhtiön toiminnassa voivat olla:
- Henkilöstökulut
- Uuden henkilökunnan palkkaus
- Toimittajille maksaminen
- Markkinointikustannukset
- Inventaarion osto
- Odottamattomat maksut, kuten verot
- Remontit

Toinen yleinen syy mistä likviditeettiongelmat johtuvat on se, että avoimen yhtiön on maksettava toimittajilleen / työntekijöilleen ennen kuin he saavat maksun asiakkailtaan.

Tyypilliset investoinnit, joita näkyy paljon:
- Uusien laitteiden, ajoneuvojen, koneiden ja työkalujen hankinta
- Kiinteistösijoitukset
- Yrityskaupat

rådgivare lån

Täytä hakemus ja kasvata yritystoimintaasi jo tänään

Siirry hakemukseen

Mitkä ovat avoimen yrityksen laina vaatimukset?

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat avoimen yhtiön takaisinmaksukykyä lainahakemuksen jättämisen yhteydessä. On hyvä, jos hakemuksessa on mahdollisimman paljon tietoja, se auttaa luotonantajaa arvioimaan, voivatko he lainata rahaa vai eivät ja millä ehdoin.

Yleensä on aina etu, jos liität avoimen yhtiön uusimman tuloslaskelman ja taseen, kun haet yrityslainaa. Näiden ei tarvitse olla lopullisia, jotka on lähetettävä verotoimistolle, mutta se riittää, jos sinulla on ollut aikaa tehdä kirjanpito. Jos voit liittää tiliotteen avoimen yhtiön pankkitililtä viimeisten kuuden kuukauden ajalta, se on myös hyödyllistä. Näiden asiakirjojen avulla lainanantajat voivat tarjota yksityiskohtaisemman lainatarjouksen. Muussa tapauksessa on aina hyvä olla hieman yksityiskohtaisempi, mihin lainaa käytetään, kuin vain täydellisen likviditeetin täyttäminen.

långsiktigt lån

Avoimen yrityksen maksukyky voidaan osoittaa esimerkiksi taseilla, tuloslaskelmilla ja tiliotteilla.

Kortsiktiga lån

Lainan määrä on realistinen ja kohtuullinen suhteessa avoimen yhtiön kokoon. Esimerkiksi kuinka suuri on yrityksen liikevaihto, minkä summan haluat lainata?

Två generella regler gäller

Luottotiedot eivät sisällä maksamattomia velkoja tai maksuhuomautuksia, kumppaneilla ja avoimella yhtiöllä on hyvä taloudellinen tilanne.

lån är helt återbetalt

Yrityslainalle vakuuden tarjoaminen voi tietysti lisätä mahdollisuuksia lainan myöntämiseen ja alhaisempien korkotasojen saamiseen. Pantattavia omaisuuseriä ovat esimerkiksi kiinteistöt ja tavaravarastot.

lån är helt återbetalt

Joku, joka takaa yrityksen lainan, on toinen vakuuden muoto, jota voidaan tarvita. Tämä voi myös lisätä mahdollisuuksia lainahakemuksen myöntämiseen. Henkilö, joka ottaa takaussitoumuksen, voi olla yrityksen omistaja, mutta se voi myös olla joku täysin eri henkilö.

Jos potentiaalinen lainanottaja täyttää edellä mainitut vaatimukset, on suuri mahdollisuus, että yrityslaina myönnetään avoimelle yhtiölle. On kuitenkin muistettava, että kaikilla lainanantajilla on erityiset ehdot, jotka myös on täytettävä, jotta yrityslaina voidaan ottaa. Jotkut lainanantajat esimerkiksi vaativat, että avoimen yhtiön on oltava aktiivinen jo tietyn ajan. Mutta tietysti on monia lainanantajia, jotka ottavat huomioon aloittelevat yritykset ja tarjoavat tarjouksia uusille yrittäjille.

Henkilökohtainen takaus - yrityslainat avoimille yhtiöille

Lainanantajat välttävät yrityslainojen hyväksymistä, jos takaajalla ei ole tietoa yrityksen toiminnasta, koska siinä tapauksessa voidaan kyseenalaistaa, pystyykö tällainen henkilö todella takaamaan lainan. Lainan takaaja on vastuussa lainan määrän ja mahdollisten korkojen palauttamisesta, jos yritys ei siihen pysty.

Edellä mainittujen lisäksi luotonantajat haluavat yleensä nähdä, että takaajan taloudellinen tilanne on riittävän hyvä. Tarkemmin sanottuna he tarkoittavat, että kyseisellä henkilöllä:
- Ei ole avointa velkaa haastemiehelle
- Ei ole rekisteröity liian monta maksuhuomautusta
- On riittävän korkeat yksityiset tulot
- Ei ole liikaa vakuudettomia lainoja
- Ei ole alle 18-vuotias tai yli 70-vuotias
- On rekisteröity Suomessa tai asuu Suomessa

Yrityslainat avoimille yhtiöille - korot ja kustannukset

Eri lainanantajien tarjouksia kannattaa aina verrata rauhallisesti, koska heidän vaatimukset ja ehdot voivat vaihdella paljon. Lainan hintaan vaikuttaa useat tekijät, joista tärkein on sinulle tarjottava korko. Toisin sanoen avoimelle yhtiölle tarjottava yrityslaina kallistuu, kun yritykselle tarjotaan korkeampi korko. Myöhemmin laina on maksettava takaisin, mikä on myös kustannus, joka yrityksen on pidettävä mielessä.

Kun haet yrityslainaa, korko määritetään erikseen kullekin yritykselle. Luotonantajat arvioivat yrityksen takaisinmaksukyvyn ja tekevät tarjouksen tämän arvioinnin perusteella. Tarjotut lainat voivat poiketa rakenteestaan eli siitä, minkä tyyppisiä kustannuksia ne aiheuttavat ja kuinka takaisinmaksu toimii. Tästä syystä käytämme vertailukelpoista korkoa, jotta sinun on helpompi nähdä, mikä yrityslaina sopii parhaiten avoimelle yhtiöllesi. Kiinnostuneille tarjotaan pääasiassa kolmentyyppisiä yrityslainoja: yrityslainat, joilla on suorat lyhennykset ja kiinteä maksu kuukaudessa koron sijaan. Näillä lainoilla on sama kuukausimaksu kuukausittain. Toinen tyyppi on yrityslainat, joilla on suorat lyhennykset ja korot.

Tässä kuukausimaksu eroaa kuukausittain, koska korkokustannukset riippuvat jäljellä olevasta lainasummasta. Lopuksi on lainoja, joiden korot ja lyhennykset vaihtelevat kuukausittain. Aluksi lyhennetään pieni määrä ja sen jälkeen korkeampi summa joka kuukausi. Tämän tyyppisellä lainalla taas on sama kuukausimaksu kuukausittain. Kuten luultavasti huomaat, se hämmentää helposti. Siksi olemme tehneet sen helppokäyttöiseksi alustallamme vertailukelpoisella korolla, jotta voit helposti valita lainan, joka sopii parhaiten avoimelle yhtiöllesi.

Lainanantajan mahdollinen riski lainan suhteen on myös jotain, joka vaikuttaa korkoon. Tapauksissa, joissa yritys pystyy osoittamaan vakaan kassavirran tai tarjoamaan esimerkiksi vakuuksia, riski pienenee, mikä johtaa korkojen laskuun. Korko voi olla esimerkiksi korkeampi, kun uusi tai pieni avoin yhtiö hakee yrityslainaa. Korkojen lisäksi muita maksuja, joita yrityksen tulisi harkita, ovat erilaiset perustamismaksut. Toinen vaihtoehto on yrityslaina, joka tarjoaa kiinteän kuukausimaksun koron sijaan.

Lainaa rahaa uutena avoimena yhtiönä

Monet ihmiset uskovat, että ei ole mahdollista lainata rahaa uutena avoimena yhtiönä. Tämä on kuitenkin väärin, koska useat luotonantajat, joiden kanssa työskentelemme, lainaavat rahaa uusille avoimille yhtiöille. Kun uusi avoin yhtiö hakee yrityslainaa, luotonantajat arvioivat yrityksen tulevaisuuden näkymät (miten myynti kehittyy ja miltä palautusmahdollisuus näyttää) ja mahdollisten takaajien taloudellinen tilanne. Useimmissa tapauksissa yrityslainaa on mahdollista saada, vaikkakin hieman pienemmällä summalla, mikä antaa yrityksellesi mahdollisuuden viedä seuraavalle tasolle.

Lisätietoja avoimistä yhtiöistä

Kenelle avoin yhtiömuoto sopii?

Avoin yhtiö

Avoin yhtiö on yritys, jolla on kaksi tai useampaa kumppania. Kumppanit voivat olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Avoin yhtiö on oikeushenkilö. Osakkeenomistajat päättävät, kenellä on oikeus edustaa avointa yhtiötä ja tehdä sopimuksia sen nimissä. Avoimen yhtiön kumppanit ovat aina yhteisvastuussa ulkopuolisille, mistä ei voida missään olosuhteissa sopia. Kumppanit vastaavat omalla yksityisellä taloudellaan yhtiön sopimuksista ja vastuista. Avoimen yhtiön solidaarinen vastuu tarkoittaa, että kaikki kumppanit voivat joutua henkilökohtaisesti maksamaan yrityksen veloista.

Maksaneet kumppanit voivat sitten vaatia jäljellä olevilta kumppaneilta osuutta velasta. Avoimella yhtiöllä voi olla henkilökuntaa, mutta sinun tulisi pitää mielessä henkilökohtainen vastuu. Useimmissa tapauksissa avoin yhtiö ei tarvitse tilintarkastajaa, mutta tietysti vaaditaan kirjanpitoa. Kun haluat aloittaa avoimen yhtiön, sinun on ensin lähetettävä ilmoitus yrityksen rekisteröimiseksi. Avoin yhtiö saa nimensä ja organisaationumeronsa rekisteröinnin kautta. Avoimen yhtiön / kommandiittiyhtiön nimi on suojattu läänissä, johon se on rekisteröity.

Kommandiittiyhtiö

Komandiittiyhtiö on tietyntyyppinen avoin yhtiö, jossa erityiskumppaneiden vastuu rajoittuu siihen osaan, jonka he ovat sijoittaneet yhtiöön. Näitä kumppaneita kutsutaan rajoitetuiksi osakkaiksi, ja heillä ei yleensä ole oikeutta päättää, miten yritystä hallitaan. Kommandiittiyhtiössä on kuitenkin oltava vähintään yksi rajoittamattoman vastuun omaava kumppani.

Kommandittiyhtiö

Avoimen yhtiön rahoitus?

Kun olet perustanut avoimen yhtiön, seuraava askel on yleensä se, että haluat aloittaa liiketoimintasi. Pääomaa tarvitaan yleensä aloittamiseen tai tarvittavien investointien tekemiseen. On tavallista, että yrittäjät ovat säästäneet varoja, jotka he aikovat sijoittaa. Mutta joskus säästetyt rahat eivät välttämättä riitä tai voi syntyä odottamattomia kustannuksia. Joissakin tapauksissa monet yritykset alkavat etsiä ulkoista rahoitusta yrityslainojen muodossa yritysyrityksille.

Avoin yhtiön rahoitus

Onko sinulla kysyttävää tai huolenaiheita?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020