Löydä paras rahoitus yritysasiakkaille

företagskredit

Tule yhteistyökumppaniksi tänään - laajenna palveluvalikoimaasi ja tulojasi

företagskredit

Käsittelemme hakemukset, jotta voit keskittyä yrityksen liiketoimintaan

företagskredit

Valitse haluatko antaa itse asiakkaalle tietoja vai teemmekö sen puolestasi

Luo tili ja ansaitse provisiota jokaisesta välityslainasta

Your information has been saved.
Looks like we're having trouble
Ota yhteyttä
Your information has been saved.
Looks like we're having trouble
kompar företagslån

Parhaat ehdot asiakkaallesi useiden tarjousten kautta

sök företagslån

Hakemuksen täyttö vain 1 min - tarjoukset 24 tunnin sisällä täysin ilmaiseksi

företagskrediter

Säilytä asiakassuhteen hallinta

Yhteistyökumppanimme

Kasvatamme jatkuvasti yhteistyökumppaniemme määrää

Suomen Yrityslaina
CapitalBox
Businesscredit
FellowFinance
CrediNord
KoinCapital
GF MoneyAmex logo
Front Kasvurahoitus logo
Kirjanpito

Kirjanpito

Yritysvälitys

Yritysvälitys

Neuvonta

Neuvonta

Perintä

Perintä ja rahoitus

Tukkukauppa

Tukkukauppa ja jälleenmyynti

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Valikoima lainantarjoajia ja pankkeja

marginalen
collectorbank
CapitalBox
ArosCapital
Capcito
Avida
Fedelta
Froda
Mynt
Approva
OPR
DBT
IMH
Kronan
qred
Quapitala
Toborrow

Löydä parhaat yrityslainat

Kolmella helpolla vaiheella - Ilmaiseksi

Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie alle 2 minuuttia. Jos sinulla on kysyttävää, neuvonantajamme ovat saatavilla numerosta 010 750 28 99

01
lainahakemus
lainatarjous
02

Vertaile tarjouksia

24 tunnin sisällä sinulla on tarjouksia monelta eri lainantarjoajalta - selkeästi verrattavissa olevilla ehdoilla.

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

03
paras laina

Miten voimme auttaa?

Usein Kysytyt Kysymykset ja Vastaukset

Kuka voi hakea yrityslainaa KOMPAR:in kautta?

Lähes kaikki yritykset, jotka tarvitsevat lisärahoitusta - osakeyhtiöt, yksittäiset yritykset, avoinyhtiöt jne. Tilanteenne perusteella selvitämme kaikki mahdolliset rahoitusvaihtoehdot ja autamme sinua valitsemaan parhaan.

Onko turvallista hakea lainaa KOMPAR:in kautta?

Turvallisuutesi on KOMPARin tärkein prioriteetti. Varmistamme aina, että kaikki tiedot salataan ja käsitellään luottamuksellisesti. Vain valtuutetulla henkilöstöllä on pääsy tietoihin, ja me noudatamme kaikkia sääntöjä GDPR:n mukaisesti.

Onko luottoraportti tehtävä?

Kyllä, yrityslainaa haettaessa on selvitettävä luottotiedot. Kun haet yrityslainaa Komparin kautta, vain yksi luottotieto on rekisteröity Suomen Asiakastieto Oy:n kautta. Jos sinulla on yksityisyritys tai kauppayhtiö, saat kyselykopion, josta tiedät, mitkä tiedot tai lainantarjoaja on osallistunut. Jotkut Kompar:in kumppaneista käyttävät myös Creditsafea, mikä ei vaikuta yrityksesi luottokelpoisuuteen.

Mikä on KOMPAR:in tarjoamien yrityslainojen korko?

KOMPAR:in kautta tarjottavien yrityslainojen korko riippuu yrityksesi tilanteesta ja rahoitustarpeistasi (esimerkiksi halutusta takaisinmaksuajasta). Kun olet tehnyt hakemuksen Kompar:in kautta ja tarjoukset on esitetty sinulle, näet selvästi, mikä on eri pankkien ja lainan antajien korko.

Ketkä ovat KOMPAR:in kumppaneita?

Työskentelemme useiden erilaisten lainan antajien kanssa etsiäksemme parhaat ehdot yrityksesi lainalle. Tietenkin kaikki ovat rekisteröityneet Suomen finanssivalvontaviranomaisten kanssa – kuten myös me.

Voiko uusi yritys saada yrityslainaa?

Uudet yritykset voivat myös saada yrityslainaa. Toisaalta ehdot eroavat yleensä melko selvästi niistä, joita vakiintuneemmat yritykset saavat yrityslainaa hakiessaan. Syynä on yksinkertaisesti se, että luoton antaja näkee suuremman riskin aloittavien yritysten kanssa. Tavallisten yrityslainojen lisäksi aloittelevat yritykset voivat hakea lainaa myös Almin kautta(not sure if also in finland). Muita vaihtoehtoja voi olla hakea rahoitusta joukkorahoituksella tai vertaislainoilla.

Yrityslainat osakeyhtiöille

Perinteiset lainantarjoajat, jotka tarjoavat yrityslainoja arvioivat eri tavoin, miltä yritys näyttää tänään ja miltä heidän mielestään se aikoo näyttää tulevaisuudessa. Tämän seurauksena perinteisten lainan nantajien arviointi voi kestää hieman kauemmin - kun taas nykyaikaisemmilla verkkopohjaisilla lainan antajilla prosessi sujuu nopeammin. Monet uskovat myös, että suuremmalle osakeyhtiölle on helpompi saada yrityslaina kuin pienemmälle yritykselle, kuten esimerkiksi yksityisyritykselle. Tämä ei aina pidä paikkaansa, koska suuremman osakeyhtiön osalta taloudellisen arvioinnin tekeminen voi olla monimutkaisempaa, ja luotonantajat ja pankit voivat silti pitää riskiä suurena.

Mitä vakuuksia vaaditaan yrityslainan saamiseksi?

Ensinnäkin vain tietyt lainantarjoajat ja pankit vaativat jonkinlaista vakuutta. Monet lainantarjoajat tyytyvät nykyään omistajan tai hallituksen jäsenen henkilökohtaiseen takaukseen yrityslainan vakuudeksi. Tapauksissa, joissa tarvitaan erityyppistä vakuutta, voidaan käyttää kaikkia yrityksen varoja. Toisaalta yleisin vakuus, kuten sanoin, on yrityksen omistajan tai hallituksen jäsenen takaus. Muita hiukan harvinaisempia vakuuksia ovat kiinnitykset yrityksen kiinteistöihin, kiinnitykset omistajan yksityisiin kiinteistöihin, koneen kiinnitykset tai yritysasuntolainat.

Maksaako Komparin käyttö?

Ei, Kompar:in palveluiden käyttö on täysin ilmaista! lainantarjoaja maksaa meille myönnetyistä lainoista asiakkaalle, joten se ei vaikuta sinuun millään tavalla. 

Tule yhteystyökumppaniksi tänään

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
138an Group AB ©2020