Vertaa yrityslainat

Yrityslainaa jopa 500,000€ asti

företagskredit

Kilpailuta ja säästä

företagskredit

Lainatarjouksia monilta eri rahoittajita

Palvelumme on sinulle maksuton!

Google arviot
google reviewsFinansInspektionen

Täytä hakemuksesi nyt

kompar företagslån

Parhaat ehdot useiden yrityslainojen kautta

sök företagslån

Nopea hakemus - lainaa 24 tunnin sisällä

företagskrediter

Ilmaista neuvoa

Hitta bäst villkor

Yrityslaina vertailu Kompar-palvelussa

Yrittäjät jättävät usein huomiotta, että yrityslainan hakuprosessi näyttää erilaiselta eri rahoittajien välillä. Jotkut erottuvat helpon hakuprosessin avulla, joka tapahtuu netissä, kun taas perinteisemmät rahoittajat, kuten pankit, toimivat usein kasvotusten tapahtuvassa tapaamisessa. Toisin sanoen hakuprosessia tulisi verrata samalla tavalla kuin yrityslainoja, koska käytetyn ajan ero voi olla merkittävä, joka voi johtaa siten myös eroihin kustannuksissa ja maksuvalmiuksissa. Muut huomioitavat seikat liittyvät hakemuksen monimutkaisuuteen. Komparin kautta tehtävä lainahakemus on nopea, helppo ja luotettava.

Hae yrityslainaa

Ajallinen näkökulma - Kuinka kauan lainanhakuprosessi kestää?

Ajalliset näkökulmat, joita sinun tulisi verrata yrityslainaa haettaessa, liittyvät ensisijaisesti siihen, kuinka kauan päätöksen tekeminen vie ja siihen, kuinka kauan kestää ennen kuin lainasumma maksetaan yrityksesi tilille.

Nyrkkisääntö on, että mitä suurempaa yrityslainaa yrityksesi hakee, sitä kauemmin lainantarjoajalle menee päätöksen tekoon. Tämä liittyy siihen, että lainantarjoajille on usein standardoituja päätöksentekomalleja pienemmille yrityslainoille, kun taas suurempien lainojen hyväksymisessä on käytävä luottokomitean läpi (eli komitean, joka päättää sisäisesti tietyille yrityksille maksetuista lainoista). Tästä nyrkkisäännöstä huolimatta näet myös suuria eroja eri lainantarjoajien välillä. Jotkut tekevät päätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen, kun taas toisilla se voi viedä pari viikkoa ennen päätöksen tekemistä. Tällöin on siis otettava huomioon kuinka nopeasti yhtiö tarvitsee pääomaan ja minkä lainantarjoajan joukossa tämä on mahdollista.

Toinen näkökulma, joka on pidettävä mielessä yrityslainaa haettaessa, on se, kuinka nopeasti lainasumma maksetaan päätöksen tekemisen jälkeen. Aivan kuten päätöksentekoprosessissa, lainantarjoajien välillä on eroja lainan maksamisen yhteydessä. Ero on kuitenkin usein pienempi (1–7 päivää), minkä vuoksi sillä on suurempi merkitys yrityksille, jotka haluavat parantaa maksuvalmiuttaan lainalla.

Monimutkaisuus – Onko yrityslainan hakeminen vaikeaa?

Yrityslainaa haettaessa tulisi ottaa huomioon hakemuksen monimutkaisuus. Tämä on erityisen tärkeää pk-yrityksille, koska yrittäjänä sinulla on usein rajallisesti aikaa eikä sinulla yksinkertaisesti ole varaa lähteä prosessiin mikä jättää vähemmän aikaa varsinaista liiketoimintaa varten.

Yrityslainan hakemisen monimutkaisuutta voidaan verrata tarkastelemalla, kuinka monta asiakirjaa lainantarjoaja voi tarvita päätöksen tekemiseksi. Suurin osa lainantarjoajista pyytää pääsyä yhtiön uusimpiin tilinpäätöksiin. Jotkut pyytävät, että heillä olisi käytettävissään myös seuraavan vuoden budjetti ja mikä vaikutus myönnetyllä lainalla olisi tähän. Muun tyyppiset asiakirjat, joita saatetaan tarvita, liittyvät asiakkaiden tilauksiin, laskutuksiin ja maksutapoihin.

Lisäksi on varmistettava, haluavatko lainantarjoajat tavata kasvotusten tarkastellakseen lainahakemusta ja mihin yrityksen tulisi käyttää lainaa vai tapahtuuko koko prosessi verkossa. On selvää, että kokonaan verkossa suoritettu prosessi vaatii vähemmän aikaa kaikilta osapuolilta. Komparin yhteistyökumppaneiden kautta tapahtuva rahoitus tapahtuu aina 100% netissä.

Vertaa yrityslainat

Vertaa erot yrityslainojen ehdoissa

Tärkein vertailukohde yrityslainojen tarkastelussa on tietenkin ehdot. Eri lainantarjoajien välillä on usein huomattavia eroja, koska he yrittävät erottua tuotteillaan muista kilpailijoista. Katso seuraavat tiedot, jotta tiedät mitkä ovat yleisimpiä asioita, joita on pidettävä mielessä verrattaessa eri yrityslainatarjouksia.

Yrityslainan määrä

Lainasumma - Kuinka paljon pääomaa yrityksellä on käytettävissä?

Yrityslainan summa vaihtelee usein eri lainantarjoajien välillä. Jotkut ovat valmiita myöntämään yrityslainaa, joka kattaa ja ylittää yrityksen lainatarpeet, kun taas toiset haluavat lainata vain osan haetusta lainamäärästä. Joudut tietenkin asettamaan tarjotut lainasummat suhteeseen yrityksesi pääomatarpeiden kanssa. Jos lainan kautta rahoitettavia varoja/hankkeita on useita, sinun tulee priorisoida nämä sisäisesti ja nähdä, miltä tarjotut lainasummat näyttävät suhteessa tähän priorisointiin. Kompar-palvelun kautta on mahdollista saada yrityslainaa jopa yli 500,000 €.

Yrityslainan kustannukset

Kustannukset - Mikä on yrityslainan korko sekä muut kustannukset?

Yrityslainan kustannusten vertaaminen voi tuntua itsestään selvältä. Toisaalta monet yrittäjät kaipaavat kaikkien kustannusten sisällyttämistä vertailuun. Korkokustannusten lisäksi on otettava huomioon myös kaikki perustamismaksut, laskutusmaksut, viivästyspalkkiot ja niin edelleen. Voit tehdä tämän usein helposti tarkastelemalla lainan efektiivistä korkoa. Kompar tarjoaa myös eri laskureita ja malleja, joista saattaa olla hyötyä sinulle.

Voit lukea tästä lisää, miten korot toimivat yrityslainoissa ja luotoissa.

Lainan takaisinmaksu

Yrityslainan takaisinmaksu - Miten yrityslaina maksetaan takaisin?

Kun vertaat yrityslainojen takaisinmaksuaikaa, sinun on tarkasteltava pääasiassa kahta asiaa, sillä niillä voi olla suuri vaikutus yrityksesi maksuvalmiuteen ja rahoituskustannuksiin.

Ensimmäinen näistä osista on laina-aika ja lyhennysaste. Pidempi ajanjakso tarkoittaa, että voit saada lainaa pidemmäksi ajaksi ja päinvastoin. Tällöin on tärkeää ottaa huomioon lyhennykset, koska ne vaihtelevat usein eri lainanantajien välillä. Jotkut tarjoavat yritykselle mahdollisuutta maksaa koko lainasumma kauden lopussa, kun taas toiset tarjoavat niin sanotun suoran takaisinmaksun (eli maksat lainan tasaerinä kuukausittain, kunnes se on maksettu kokonaan takaisin). Maturiteetista ja lyhennyksestä riippuen yrityksesi likviditeettitarpeet näyttävät erilaisilta, minkä vuoksi eri takaisinmaksu prosessit on erittäin tärkeä pitää mielessä. Yleisesti voidaan sanoa, että suoraa lyhennystä on helpompi suunnitella, koska takaisinmaksu tapahtuu joka kuukausi ja vaikutus yhtiön maksuvalmiuteen jakautuu pidemmälle ajalle.

Lainanlyhennyksen vaikutus näkyy myös lainan hinnassa, koska korkokustannukset lasketaan vain jäljellä olevasta määrästä. Toisin sanoen lainan suoran takaisinmaksun absoluuttiset rahoituskustannukset ovat pienemmät kuin lainan, jonka täysi takaisinmaksu tapahtuu vasta lainan lopussa. Toinen asia, joka tulisi ottaa huomioon yrityslainoja verrattaessa, on mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun. Jotkut lainantarjoajat antavat mahdollisuuden maksaa koko laina takaisin ennen ajanjakson päättymistä ilman, että siitä aiheutuu kuluja tai, että siitä on maksettava korkoa jäljellä olevasta laina-ajasta, kun taas toiset eivät.

Yrityslainan turvallisuus

Turvallisuus - Tarvitsetko vakuuden tai kiinteitä varoja yrityslainaa varten?

Lopuksi on myös vertailtava, mitä vaatimuksia lainantarjoajat asettavat yritykselle vakuuden suhteen. Yrityslainat, joita myönnetään pienemmille yrityksille, jotka eivät vielä ole kannattavia tai jotka eivät käsittele suuria summia, on usein tavallista, että vaaditaan henkilökohtainen takaus. Yritystakaus voi olla myös vaihtoehto (eli toinen yritys takaa lainaa hakevalle yritykselle). Jos yrityslainan määrä on suurempi, voidaan usein vaatia, että yritys antaa kiinteää omaisuutta vakuudeksi.

Syy, miksi sinun pitäisi verrata erilaisia tarjouksia vakuusvaatimusten perusteella, on se, että on olemassa riski, että yritys ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Jos näin tapahtuu, vakuutta käytetään lainantarjoajan lainaaman summan takaisinmaksuun, mikä voi puolestaan vaikuttaa laajemmin yritykseen taloudelliseen tilanteeseen.

Kun verrataan yrityslainoja, on tietenkin pidettävä mielessä monia asioita. Edellä mainitut ovat tärkeimpiä huomioitavia. On kuitenkin pidettävä mielessä lukuisia muita asioita, jotka riippuvat usein yrityksesi erityistilanteesta ja tarjouksista, joihin pääset käsiksi.

Jos haluat lukea lisää henkilökohtaisesta takauksesta, voit tehdä sen täällä.

Miten toimimme asiakkaidemme kanssa?

Autamme asiakkaitamme kilpailuttamaan ja vertaamaan markkinoiden parhaat yrityslainatarjoukset useilta lainantarjoajilta samanaikaisesti ja tiivistämään nämä selkeään taulukkoon. Olemme tukenasi päätöksentekoprosessissa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin, joita lainaehdoista saattaa syntyä ja siitä mikä tarjous sopii parhaiten yrityksellesi. Olemme auttaneet useita yrityksiä onnistuneilla yrityslainahakemuksilla ja olemme innokkaita löytämään parhaat ratkaisut kullekin yritykselle.

Onko sinulla kysyttävää?

Lisää puhelinnumerosi

Näin neuvonantajamme voivat olla sinuun yhteydessä

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble

Autamme yritystäsi löytämään sopivan lainan parhailla ehdoilla!

Froda logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
-

Information om lånet
Froda erbjuder ett företagslånet för växande företag. Företag kan låna upp till 1 000 000 kr från Froda, och långivaren lägger en stort fokus på flexibilitet och snabbhet. Låneansökan görs helt online och du får i regel besked samma dag. Vid en godkänd ansökan betalas pengarna ut på kontot inom 24 timmar. Froda erbjuder alltid lån till fast pris och du kan vara säker på att inga dolda avgifter tillkommer.

CapitalBox Logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
2 000 000 kr

Information om lånet
CapitalBox erbjuder SME-kunder ett snabbt, enkelt och stressfritt finansieringsalternativ som hjälper deras verksamhet att växa! Pengarna kan till exempel användas till att köpa ny utrustning, anställa ny personal, fylla på lagret eller utöka den fysiska verksamheten. Återbetalning sker under upp till 24 månader. Lån ges ut till bolag som har en omsättning på minst 500 000 kr och som varit verksamma i minst 6 månader.

Qred logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
1 000 000 kr

Information om lånet
Qred ger ut lån upp till 1 000 000 kr med en återbetalningstid upp till 36 månader. Istället för att använda sig av en ränta så tar Qred betalt genom en fast månadsavgift, vilket underlättar för planering av finansieringskostnaden. Lån ges ut till alla olika typer av bolag och de ställer inga krav på ålder eller omsättning. Även bolag med betalningsanmärkningar kan få låna genom Qred då de alltid gör en individuell bedömning på bolaget. I alla lån så krävs en personlig borgen.

Capcito

Typ av lån (produktnamn)
Fakturabelåning
(Dynamisk checkkredit)

Högsta lånebelopp
Beroende på försäljning

Information om lånet
Capcito erbjuder en smart företagsfinansiering genom sin dynamiska checkkredit, för små såväl som stora företag. Finansieringen sker utan inga bindningstider, inga dolda avgifter, inget krångel. Normalt krävs ingen personlig borgen då fakturorna intecknas som säkerhet. Ansökan sker snabbt och smidigt online genom att man kopplar på sitt bokföringssystem, varpå man får ett erbjudande direkt om hur stor kredit de kan erbjuda samt till vilken ränta. Alla typer av bolag kan ansöka om finansiering.

OPR- Företagslån

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
500 000 kr

Information om lånet
OPR Företagslån erbjuder ett lån där inget pappersarbete krävs, ingen säkerhet utöver personlig borgen, och där pengarna betalas ut samma dag som ansökan har blivit beviljad. Lån ges ut upp till 500 000 kr och med en återbetalningstid om 1 upp till 18 månader. För lån upp till 200 000 kr krävs en borgensman och för belopp som överstiger 200 000 kr så krävs två borgensmän. OPR skiljer sig från många andra på så sätt att alla bolag kan söka om finansiering, oavsett ålder eller storlek.

Toborrow logo

Typ av lån
Peer-to-peer lån

Högsta lånebelopp
5 000 000 kr

Information om lånet
Toborrow erbjuder företagslån på dina villkor. Snabbare, billigare och mer personligt än banken. Låntagaren väljer själv lånebelopp, löptid och amorteringstakt. Inga dolda avgifter och du får svar direkt. Årsränta mellan 3 - 10 %, lånebelopp 100 000 - 5 000 000 SEK och lånet kan betalas ut inom 24 timmar.

Aros Kapital

Typ av lån (produktnamn)
Företagslån
(Företagslån direkt)

Högsta lånebelopp
500 000 kr

Information om lånet
Aros Kapital fokuserar helt på företagsfinansiering för små och mellanstora bolag och på att hjälpa företagare att växa. De ger ut lån till bland annat orderfinansiering, fastighetsfinansiering, bolagsförvärv, nyanställningar, uppbyggnad av lagersaldo och för förbättrad likviditet. Aros Kapital accepterar de flesta typer av säkerhet och kan sänka räntekostnaden genom en personlig borgen. Lån på upp till 500 000 kr får svar inom 1 bankdag. Ansökningen sker direkt via datorn, mobilen eller surfplattan. Återbetalning sker normalt inom 36 månader.

Credstep

Typ av lån (produktnamn)
Företagslån

Högsta lånebelopp
2 000 000 kr

Information om lånet
Mynt inriktar sig på lån till aktiebolag, enskilda firmor och kommanditbolag. Lånen kan användas fritt av bolagen som själva bestämmer vart pengarna ska investeras. Återbetalningstiden är normalt mellan 3 och 18 månader. Lånen erbjuds med säkerheter som bedöms från fall till fall. Däremot är det vanligt att en personlig borgen krävs. Ett svar på en ansökan lämnas normalt inom 24 timmar.

FM Finans logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
-

Information om lånet
Kronan Finans erbjuder ett snabbt företagslån utan formella begränsningar. Återbetalningstiden bestäms normalt utifrån ett företags specifika förutsättningar. Vid företagslån krävs normalt pant i form av fast egendom. Här gör alltså Kronan Finans en värdering på egendomen, varpå de kan finansiera den med upp till 100% av marknadsvärdet.

Kreditlinan logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
500 000 kr

Information om lånet
Qapitala är riktat till småföretagare som söker  lån upp till 500 000 kr. För att få tillgång till finansieringen så krävs  personlig borgen och utbetalningen sker normalt inom 24 timmar efter en godkänd ansökan. Ansökan sker helt online och svar lämnas normalt inom 24 timmar. Krediten återbetalas över 24 månader, men kan förnyas kontinuerligt.

Marginalen bank logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
5 000 000 kr

Information om lånet
Marginalen bank riktar in sitt låneerbjudande på längre och större typer av investeringar i maskiner, inventarier eller om- och tillbyggnader av fastigheter. Lånen sker från 24 månader upp till 60 månader och ges ut från 200 000 kr upp till 5 000 000 kr. För en ansökan krävs normalt en budget, affärsplan och verksamhetsbeskrivning. Alla dokumenten kan skickas in via deras onlineansökan.

SBAB logo

Typ av lån
Företagslån

Högsta lånebelopp
500 000 kr

Information om lånet
Fedelta riktar sig till egenföretagare som söker lån till sin verksamhet. Deras företagslån ges ut upp till 36 månader och uppgår till upp till 500 000 kr. Lånen kräver generellt en personlig borgen, men i vissa fall kan en firmainteckning användas.

Markkinoilla on useita pankkeja ja lainantarjoajia, jotka tarjoavat yrityslainoja. KOMPAR auttaa sinua tekemään hakemuksen useille näistä, jotta säästät aikaa ja saat parhaan rahoituksen olosuhteidesi perusteella. Autamme mielellämme, jos sinulla on kysyttävää!

rådgivare lån
Neuvonantajamme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi oikean yrityslainan.

Täytä hakemus ja kasvata liiketoimintaasi tänään

Siirry hakemukseen

Löydä paras yrityslaina

Kolme helppoa vaihetta - Hakemuksen täyttö on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie alle 2 minuuttia. Jos sinulla on kysyttävää, neuvonantajamme ovat saatavilla numerosta 010 750 28 99

01
Lainahakemus
Vertaile tarjoukset
02

Vertaile tarjouksia

24 tunnin sisällä sinulla on tarjouksia monelta eri lainantarjoajalta - selkeästi verrattavissa olevilla ehdoilla.

Valitse paras yrityslaina

Valitse yrityslaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksuaika tai jokin muu.

03
Valitse laina
138an Group AB ©2020