Huomioon otettavat asiat ennen työkalujen ja laitteiden ostamista

Huomioon otettavat asiat ennen työkalujen ja laitteiden ostamista
26/5/2021

Laitteet ja työkalut ovat olennainen osa monia yrityksiä. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen yritys sinulla on, tarvitset jonkinlaisia ​​laitteita tai työkaluja. Laitetyypit puolestaan ​​vaihtelevat suuresti, yleisimpiä ovat tietokoneet, pöydät, työkalut, työvaatteet jne. Joskus itsenäiset yrittäjät tekevät kuitenkin virheitä ostaessaan uusia laitteita. Alla voit lukea joitain yleisimpiä virheitä ja keinoja niiden välttämiseksi.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

1. Tee luettelo ostettavista laitteista

Hyvä vinkki on, että teet luettelon ostettavista laitteista ja työkaluista. Joskus yrittäjät kuitenkin unohtavat tehdä niin. Miksi on tärkeää kirjoittaa luettelo?

Ensinnäkin se ei maksa mitään, ja toiseksi se voi säästää paljon rahaa. Mekanismi on yksinkertainen. Kirjoita luettelo kaikesta, mitä yrityksellä on oltava. Sitten arvioit luettelon kohteet jälkikäteen ja kysyt itseltäsi, ovatko ne todella välttämätömiä ja miten laitetta tullaan käyttämään tulevaisuudessa. Täydellisen ja hyvin harkitun luettelon tulisi sisältää vain ne tuotteet, jotka on ehdottomasti välttämättömiä liiketoiminnan kasvattamisen kannsalta. Hyvin suunnitellun luettelon avulla voit säästää rahaa ostamalla vain mitä todella tarvitset.

2. Ulkoista osa yrityksesi toiminnoista

On monia yrityksiä, jotka tarjoavat erityyppisiä palveluita pk-yrityksille. Näiden yritysten joukossa voi olla niitä, jotka ovat asiantuntijoita juuri tarvitsemasi asian suhteen ja voivat taata paremman laadun alhaisemmalla hinnalla. Laadun ja hinnan lisäksi voit säästää paljon aikaa, kun sinun ei tarvitse palkata näitä kyseisiä taitoja omaavia henkilöitä suorittamaan tiettyä työtehtävää. Lisäksi säästät laitteisiin liittyvissä kustannuksissa, koska sinun ei tarvitse ostaa niitä itse.

3. Luonnokset

Ihmiset ovat visuaalisia olentoja. Yleensä on paljon helpompaa visualisoida jotain katsomalla, kuin lukea kirjoitettuja numeroita. Tämä pätee myös kun ostat laitteita työpajaasi tai liiketiloihisi. Piirrä yksinkertainen luonnos, jonka avulla voit visualisoida, miltä laite näyttää, kun se on paikallaan. Sinun ei tarvitse olla taiteilija tehdäksesi näin. Tärkeää on keskittyä välttämättömimpiin ja välttää liialliset yksityiskohdat. Tällä tavalla voit nähdä, jos olet unohtanut jotain erittäin tärkeää, jota et ole ennen ajatellut (esimerkiksi kuinka sähkö toimii, valaistus, onko laitteiden välillä on mahdollista liikkua ja niin edelleen.).

4. Laatu

Täydellisessä maailmassa voit todennäköisesti ostaa laadukkaita laitteita erittäin hyvään hintaan. Maailma ei kuitenkaan ole täydellinen, etenkään liike-elämässä. Olet luultavasti ollut mukana ostamassa jotain edulliseen hintaan, ja pian sinun on pitänyt ostaa sama asia uudestaan ​​ja uudestaan. Se ei vain rahan tuhlausta, se on myös ajanhukkaa - sinun, työntekijöidesi ja kirjanpitäjien aikaa. Laadukkaat laitteet ovat kestävämpiä ja tehokkaampia, ja ne voivat vähentää kustannuksiasi pitkällä aikavälillä. Kalliimmilla, mutta laadukkaimmilla tuotteilla on yleensä paremmat takuut ja palvelupalvelut. Toisin sanoen laatu on jotain, joka kannattaa pitää mielessä, kun ostat laitteitasi.

5. Sijoita laadukkaisiin laitteisiin

Tietyntyyppiset laitteet ovat avain yrityksesi menestykseen. Sinun ei pitäisi niissä tapauksissa yrittää säästää rahaa sillä voit menettää kaksinkertaisen määrän. Jos laite on olennainen tekijä ydintuotteellesi tai palvelullesi, sen tulisi laadukas. Tämä johtuu siitä, että se auttaa sinua tarjoamaan parhaan tuotteen tai palvelun asiakkaillesi.

Muista, että usein koko yrityksesi voi olla riippuvainen laitteista, jotka täyttävät yrityksesi avaintoiminnon, joten yrityksellä on oltava varaa siihen. Laitteiden hankinta varhaisessa vaiheessa on myös tärkeää, jotta oikeat työskentelytavat ja työprosessit saadaan käyttöön mahdollisimman pian.

Toisin sanoen, kannattaa sijoittaa laitteisiin, jotka kattavat yrityksesi avaintoiminnot.

6. Laitteiden ja työkalujen rahoitus

Useimmat tietävät, että jokainen yritys, projekti ja laite on rahoitettava tavalla tai toisella. Oikeiden laitetyyppien hankkiminen yritykselle on kuin sijoittaminen tulevaisuuteen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä kyseistä sijoitusta nykyisillä käteisvaroilla, koska sijoitus on yleensä mahdollista kattaa yrityslainalla. Yrityslainaa voidaan käyttää, kun sinulla ei ole likvidejä varoja, mutta se tarkoittaa myös, että et sido yrityksen maksuvalmiutta.

Voit verrata parhaita yrityslainoja laitteiden ostamiseen KOMPARin avulla. Tämä säästää sinulle valtavasti aikaa, rahaa ja auttaa sinua saamaan parhaat ehdot rahoituksellesi. Täytä hakemus täällä!

138an Group AB ©2020