Yksinkertaiset yrityslainat - kaikille yrityksille

Yksinkertaiset yrityslainat
20/7/2021

KOMPAR on vertailupalvelu, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä saamaan markkinoiden parhaat yrityslaina tarjoukset Suomen luottomarkkinoilla. Yrittäjät ovat lähellä sydäntämme, minkä vuoksi tiedämme hyvin, että useimmat yritykset saavuttavat urallaan sellaisen pisteen, jossa tarvitaan pääomanlisäystä. Sinusta voi yrittäjänä tuntua, että on aika investoida uusiin koneisiin, palkata uutta henkilökuntaa tai ehkä olet juuri aloittanut yrityksen ja tarvitset pääomaa aloittaaksesi? Sekä meille että asiakkaillemme on tärkeää, että laina otetaan nopeasti, helposti ja ilman tarpeettomia toimenpiteitä.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Omasta kokemuksestamme tiedämme, että valitettavasti yrityslainan saaminen oikeudenmukaisilla ja kannattavilla ehdoilla ei ole aina yhtä helppoa pk-yritysten keskuudessa. Monet suuret pankit ja luotonantajat vaativat usein, että kyseinen yritys on ollut toiminnassa tietyn ajan. Lisäksi monet asettavat usein erityisiä liikevaihtovaatimuksia yrityksille, jotka haluavat hakea yrityslainaa. Edellä mainitut vaatimukset asetetaan lainanantajille, jotta he voivat arvioida luotonottajan takaisinmaksukykyä tehokkaasti. Yrityslainan hakemisen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää. KOMPARin kautta se on selvästi helpompaa, koska sinun ei tarvitse juosta ja varata kokouksia eri pankeissa.

Mitkä ovat yksinkertaisen yrityslainan ominaisuudet?

KOMPAR helpottaa ja nopeuttaa yrityksille oikean yritysrahoituksen saamista. Emme kuitenkaan ole itse rahoitusyhtiö, vaan työskentelemme laajan lainanantaja- ja pankkiverkoston kanssa. Teemme tämän nimenomaan siksi, että sinä yrittäjänä pääset käsiksi suureen määrään lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin yritysten rahoitusratkaisuihin. Yksinkertaiselle yrityslainalle on ominaista, että yrityksenä sinun on haettava lainaa vain digitaalisella alustallamme, mutta vaikka tekisitkin vain yhden hakemuksen, se tavoittaa kuitenkin kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kanssa työskentelemme. Lisäksi Suomen Asiakastiedon kanssa haetaa vain luottotiedot, kun haet yrityslainaa KOMPARin kautta. Voit myös hakea ja allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi ja helposti pankkitunnuksesi avulla. Itse hakemuslomakkeen täyttö kestää vain muutaman minuutin.

Kuinka yksinkertaistaa yrityslainaprosessi?

Voit tehdä muutaman asian, jotta hakuprosessi olisi entistä nopeampi ja helpompi. Esimerkiksi nykyisten taseiden ja taloudellisten tulosten liittäminen lainahakemukseen lisää suoraan mahdollisuuksia saada lisää tarjouksia lainanantajiltamme. Lisäksi tulee tarjouksia, jotka on räätälöity taloudellisiin olosuhteisiisi. Taseet ovat tärkeitä, koska saatavilla olevat vuosikertomuksen luvut saattavat olla kauan sitten. Luotonantajat ovat kiinnostuneita nykyisestä taloudellisesta tilanteestasi.

On myös tärkeää selittää yksityiskohtaisesti syy, miksi yrityksesi hakee yrityslainaa. Kuvaile hieman tarkemmin, miten rahat on tarkoitus käyttää. Muista mukauttaa lainahakemus yrityksesi liikevaihdon mukaan. Sääntö, joka sinun tulisi pitää mielessä, on, että voit yleensä lainata niin paljon kuin yrityksellä on kuukausittainen liikevaihto. Saattaa myös olla kannattavaa valmistaa yksi takaaja, koska suurin osa lainanantajistamme asettaa sen vaatimukseksi lainaa otettaessa. Lisäksi se nopeuttaa koko lainaprosessia.

Vertaa yritysrahoitusta KOMPARin kautta

Haluamme muistuttaa, että palvelumme on täysin ilmainen ja antaa sinulle mahdollisuuden hakea lainaa yrityksellesi ja verrata sitten tarjouksia monelta eri pankilta ja luotonantajalta. Teemme yhteistyötä pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka lainaavat rahaa Suomessa rekisteröidyille yksityisille yrityksille, osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja kauppayhtiöille. Taloudelliset neuvonantajamme ovat valmiina vastaamaan yrityslainakysymyksiisi.

138an Group AB ©2020