Palkkaa henkilöstöä liiketoiminnan laajentamiseksi

Palkkaa henkilöstöä liiketoiminnan laajentamiseksi
20/7/2021

Suuri ja tärkeä askel monien yritysten kehityksessä on henkilöstön palkkaaminen. Työllistetty henkilöstö aiheuttaa kustannuksia ajan ja rahan muodossa, ja toisinaan sitä voidaan siksi pitää esteenä yrityksen kehitykselle.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Palkkaa henkilökuntaa

Henkilöstön palkkaaminen yrityksellesi on aikaa vievä tehtävä. Työnantajana sinun on löydettävä oikea henkilö kyseiselle työpaikalle, sinun on ymmärrettävä työhön sovellettavat lait ja määräykset. Yli 90 prosentissa kaikista Suomalaisista yrityksistä on 0–19 työntekijää. Näissä yrityksissä voi olla erityisen tärkeää löytää oikea henkilö oikeaan rooliin. Samanaikaisesti näissä pienissä yrityksissä voi olla vaikeaa käyttää liikaa resursseja henkilöstön palkkaamiseen ydinliiketoiminnan kehittämisen sijaan.

Palkkaaminen voi liittyä myös välittömiin rahallisiin kustannuksiin, sekä nykyisiin että alkuperäisiin. Uusi työntekijä saattaa tarvita henkilökohtaisia ​​laitteita ja lisäresursseja voidaan tarvita, jotta täyttä kapasiteettia pystytään hyödyntämään. Tarkoituksena on, että uusi työntekijä voi tehdä tehokasta työtä. Uusi henkilöstö tarkoittaa tietysti myös kustannuksia palkkana, sosiaaliturvamaksuina, vakuutuksina ja etuina jne. Komparin työkaluilla voit laskea työntekijän kustannukset, lukuun ottamatta eläkettä ja vakuutuksia.

Rahoita henkilöstöä yrityslainalla

Henkilöstön palkkaamisesta aiheuttamat kustannukset on punnittava potentiaalisiin tuloihin, joita he voivat tuottaa, ja onko käytettävissä varoja näiden kustannusten kattamiseen. Vaikka henkilöstö palkkaaminen tuottaa kustannuksia, uusi työntekijä voi olla juuri se, mitä tarvitaan liikeidean laajentamiseen tai uusien ovien avaamiseen.

Kun rahoitustarve tulee, useat toimijat tarjoavat tällä hetkellä yrityslainoja, joissa lainan tarkoituksena on palkata henkilöstöä. Ei pidä nähdä esteenä, että nykyisin ei ole varoja kaikkiin työllisyyden aiheuttamiin kustannuksiin. Yrityslainalla kustannukset voidaan sen sijaan jakaa ajallisesti. Yrityslainojen vertailu ja rahoituksen hakeminen lainalla voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat viedä yrityksesi seuraavalle tasolle lisäämällä henkilöstöä.

KOMPARin avulla hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Voit myös soittaa neuvonantajillemme keskustellaksemme kysymyksistä ja ajatuksista yrityksesi kasvuun liittyvästä lainasta. Yrityslainahakemus Komparin kanssa sisältää kumppaneidemme ehdotuksia.

138an Group AB ©2020