Yrityslainat uusille sekä vakiintuneille yritykselle

Yrityslainat
20/7/2021

Monet yritykset, elleivät kaikki, saavuttavat liiketoimintansa aikana vaiheen, jossa he tarvitsevat ylimääräistä pääomaa. Voi olla monia syitä, miksi tarvitset rahoitusta ulkoisista lähteistä. Saatat joutua investoimaan uusiin laitteisiin, palkkaamaan henkilökuntaa, tarjoamaan uusia palveluja tai sinulle on annettu ainutlaatuinen kasvumahdollisuus, jossa sinun on toimittava nopeasti. Yritysten rahoitusta saatetaan joskus tarvita väliaikaisesta taloudellisesta taantumasta pois pääsemiseksi tai likviditeettiongelmien ratkaisemiseksi pahemman ajanjakson aikana. Jos olet äskettäin aloittanut urasi aloittavana yrityksenä, tarvitset varmasti alkupääomaa liiketoimintasuunnitelmien nopeuttamiseksi.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Rahoitus yrityslainalla

Monille yrityksille ulkoisen rahoituksen saaminen on välttämätön ratkaisu. Tällaisissa tapauksissa yrityslainan ottaminen pankilta tai muilta markkinoilla olevilta rahoitusyhtiöiltä ja lainatarjoajilta voi olla hyvä ratkaisu. Kun yritys hakee yrityslainaa pankista, tehdään yleinen arvio, jossa analysoidaan takaisinmaksukykyä.

Mitä pankit tarkastelevat yrityslainan hakuprosessin aikana? Ensisijaisesti sinua yrittäjänä ja liiketoimintasuunnitelmaasi, taloudellista historiaa, työntekijöitä ja tietysti tilinpäätöksiä, kun olet jo markkinoilla toimiva yritys. Suuret pankit pitävät yleensä mahdollisimman vähäisestä riskistä, mikä voi vaikeuttaa esimerkiksi aloittelevien yritysten yrityslainan saamista.

Jos saat hylkäyksen pankista

Ei ole mitään syytä luovuttaa, jos saat hylätyn yrityslainahakemuksen yhdeltä suurelta pankilta. Onneksi tänään on olemassa useita muita tapoja saada kilpailukykyisiä yrityslainoja yrityksellesi. Markkinoilla on nykyään paljon lainantarjoajia, jotka keskittyvät pienemmille yrityksille soveltuviin yrityslainoihin ja jotka tarjoavat yrityslainoja ilman vakuuksia. Paras tapa on verrata yrityslainoja verkossa, mikä säästää valtavasti aikaa. Suuri etu on myös se, että vain yksi luottotietoraportti on rekisteröity hakemuksen tekevälle yritykselle, mutta saat lainatarjouksia useilta markkinoiden lainantarjoajilta ja pankeilta.

On kuitenkin aina hyödyllistä saada tietoa siitä, miksi yrityksesi sai hylätyn lainahakemuksen. Esimerkiksi, onko puutteita, joihin voit vaikuttaa tai joita voit parantaa lainan saamisen mahdollisuuksien parantamiseksi? Saatat joutua parantamaan liiketoimintasuunnitelmaasi. Mieti, onko mahdollista antaa lisävakuutta tai hakea ehkä pienempää lainaa? Aina kannattaa verrata eri pankkien, rahoitusyhtiöiden ja muiden lainantarjoajien tarjouksia.

Yrityslainat KOMPARin kautta

Kompar on innovatiivinen palvelu, joka on täysin ilmainen ja antaa sinulle mahdollisuuden hakea yrityslainaa ja verrata monen pankin ja lainantarjoajan tarjouksia. Sen jälkeen valitset sinulle ja yrityksellesi sopivan tarjouksen.

Kaikki Suomessa rekisteröidyt ja aktiiviset yritykset voivat täyttää yrityslainahakemuksen tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Teemme yhteistyötä pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, jotka lainaa rahaa yksittäisille yrityksille, osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja kauppayhtiöille. KOMPAR on jo auttanut yli 5000 yritystä eri toimialoilta ottamaan edullisia yrityslainoja. Talousneuvonantajamme auttavat mielellään, jos sinulla on kysyttävää yrityslainoista.

138an Group AB ©2020