KOMPARin missio ja tavoite

Kompar logo
21/7/2021

Tutustu KOMPARiin - yritykseen, joka auttaa pk-yrityksiä saamaan Suomen markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä teemme ja mikä on tavoitteemme.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Tutustu Kompariin!

Kompar on nopeasti kasvava ja innovatiivinen fintech-alan yritys, jonka perusti joukko kokeneita yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita rahoituksesta ja digitalisaatiosta. Yhteinen kiinnostuksemme ja samalla intohimomme yrittäjyyteen ohjaavat meitä auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä kehittymään antamalla niille mahdollisuuden valita paras vaihtoehto liiketoimintansa rahoittamiseen.

Rahoitettava tarve vaihtelee usein tapauskohtaisesti, kaikilla yrityksillä on hyvin erilaiset tarpeet ja olosuhteet. Joskus likviditeettiä on parannettava, toisissa tapauksissa alv ja verot on maksettava. Uudet kasvumahdollisuudet saattavat joutua rahoittamaan, saatat joutua ostamaan uusia työkaluja, koneita ja palkkaamaan uutta henkilökuntaa. Olemme tietoisia siitä, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, joten haluamme antaa sinulle mahdollisuuden vertailla erilaisia ​​lainatarjouksia. Haluamme, että sinulla on aina mahdollisuus valita Suomen markkinoiden paras yrityslaina.

Kaikki tämä on mahdollista kumppaneidemme avulla, jotka ovat Suomen markkinoiden parhaita lainantarjoajia. Yrityksesi turvallisuus on meille ensisijainen tavoite, ja luotonantajien määrä alustallamme kasvaa jatkuvasti, mikä antaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja löytää paras yrityslaina yrityksesi tilanteeseen.

Mikä tekee meistä ainutlaatuisia?

Ymmärrämme, että jokaisen yrityksen tilanne tarvitsee täysin ainutlaatuisen ratkaisun, minkä vuoksi tarjoamme netissä tehtävän hakemuksen kautta pääsyn Suomen markkinoiden parhaisiin yrityslainatarjouksiin. Verkkosivuillamme tehtävän hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin! 24 tunnin sisällä saat tarjouksia lainanantajilta ja voit valita sinulle parhaiten sopivan yrityslainan. Jos et ole varma millainen yrityslaina on sinulle paras, voit aina keskustella ammattimaisen neuvonantajamme kanssa. He ovat koulutettuja ja kokeneita ja auttavat ja opastavat mielellään saamaan sinulle parhaan ja sopivimman yrityslainan. Palvelu on myös täysin ilmainen eikä sitova!

Voit täyttää hakemuksen tästä!

Komparin tavoitteet ja missio

Tehtävämme on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kehittymään, vahvistumaan kilpailijoidensa keskuudessa, tehokkaammiksi ja innovatiivisemmiksi. Antamalla pk-yrityksille mahdollisuuden valita yrityslaina, joka on räätälöity heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi parhaat rahoitusvaihtoehdot. Yrityslainojen markkinat muuttuvat jatkuvasti, ja me KOMPARissa haluamme muuttua sen mukana. Uskomme, että nämä muutokset luovat paremman lähestymistavan pienille ja keskisuurille yrityksille hakea yrityslainaa!

Jos haluat saada yrityksellesi parhaan yrityslainan, täytä lyhyt hakemus verkkosivustollamme ja ota askel kohti liiketoiminnan kasvattamista!

138an Group AB ©2020