Yrityslainan saaminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta

Yritysrahoituksen hankkiminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta
21/7/2021

Useimmat aloittavat yritykset tarvitsevat useiden vuosien kasvua, ennen kuin niistä tulee kannattavia. Tähän sinun on varauduttava yrittäjänä. Ennen kuin aloitat tuotteiden tai palvelujen myynnin, tarvitset pääomaa yrityksen perustamiseksi. Vaikka yrityksesi ei olisi uusi tulokas markkinoilla, liiketoiminnan laajentaminen vaatii pääomaa.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Lainaa yritykselle

Suuri kysymys on kuitenkin, mihin yrittäjä voi kääntyä tämän yrityslainan saamiseksi? Yrityslainoja vertailevat palvelut, kuten Kompar, voivat olla hyödyllisiä. Samalla ei ole vain eri toimijoita, jotka tarjoavat rahoitusta yrityksille, vaan on myös useita erilaisia ​​vaihtoehtoja. Alla käydään läpi joitain yleisimpiä.

Yrittäjät kokevat usein, että yrityslainan saaminen voi olla vaikeaa, mutta se on kaukana mahdottomasta. Itse asiassa sinulla on yrittäjänä useita eri vaihtoehtoja. Netin kautta voi nykyään helposti hakea yrityslainaa. On monta rahoittajaa, jotka ovat valmiita tarjoamaan yrityslainaa. Osalla näistä on korkeampi taloudellinen riski kuin toisilla, ja siksi on tärkeää verrata kaikki mahdolliset vaihtoehdot.

Yrityslaina

Yleinen tapa rahoittaa yritystä on perinteinen yrityslaina. Pankki tai luottolaitos voi tarjota sinulle rahaa vastineeksi lainan korosta, jonka maksat yhdessä lainan takaisinmaksun kanssa ennalta määrätyn ajan.

Kun haet pankkilainaa, sinun ja yrityksesi on täytettävä useita vaatimuksia. On todennäköistä, että perinteisemmät pankit haluavat tarkistaa liiketoimintasuunnitelmasi ja myös henkilökohtaisen luottoluokituksesi, ellei yrityksesi ole jo ollut aktiivinen muutaman vuoden ajan ja sillä on ollut aikaa luoda taloudellinen historia. Pankki pyrkii näiden asiakirjojen avulla selvittämään, kuinka riskialtista olisi lainata rahaa yrityksellesi ja yksilölliseen korkotasoon.

Laskun kiinnitys

Factoring, laskun kiinnitys tai laskuostot - rakkailla lapsilla on monia nimiä. Kaikki nämä käsitteet viittaavat kuitenkin rahoitusmuotoon, joka edellyttää, että saat rahaa laskuistasi. Kiinnittämällä laskusi voit pyytää lainanantajaa maksamaan sinulle rahaa vastineeksi yhdestä tai useammasta asiakaslaskustasi.

Tämän tyyppinen rahoitus antaa sinulle periaatteessa rahaa suoraan sen sijaan, että joudut odottamaan, että asiakas maksaa laskun. Vastineeksi rahoituksesta velkoja veloittaa palkkion.

Pääomasijoittajien rahoitus

Toinen yritysten rahoitusmuoto on antaa pääomasijoittajien mennä pääomaan ja sijoittaa yritykseen. Tämäntyyppiset sijoittajat voivat mahdollisesti antaa enemmän kuin vain pääomaa - heillä on usein myös tietoa ja tärkeiden kontaktien verkosto. toisaalta he vaativat usein vastaanottavansa merkittävän osan yrityksestä vastineeksi investoinneistaan ​​ja mahdollisesta avusta.

Tarvitsetko itse rahoitusta joko aloittaaksesi uuden yrityksen tai laajentaaksesi jo voimassa olevan yrityksen liiketoimintaa? Lähetä hakemuksesi meille KOMPARiin tänään!

138an Group AB ©2020