Yrityslainaa nopeasti ja helposti

nopea yrityslaina
25/5/2021

"Aika on rahaa" on sanonta, jonka monet liike-elämän yrittäjät tietävät hyvin. Jokainen minuutti on tärkeä, kun hoidat omaa yritystäsi. Siksi on tärkeää pitää aika näkökohta mielessä harkitessasi rahoitusvaihtoehtoja ja lyhytaikaisia ​​lainoja, jotka auttavat yritystäsi rahoituksen tarpeessa - esimerkiksi inventaarion ja uusien laitteiden ostamiseen, palkkojen maksamiseen tai muihin tarkoituksiin.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Perinteinen pankkiin marssiminen

Muistatko, kun olit viimeksi pankissa keskustelemassa esimerkiksi yrityslainoista tai muista yrityksesi asioista? Sinua pyydettiin todennäköisesti istumaan alas ja odottamaan pankin työntekijää. Joskus tilanne voi olla, että puoli tuntia myöhemmin et ole vieläkään saanut tarvitsemaasi apua. Usein on varattava tapaaminen pankkiirin kanssa, joka vastaa yrityslainoista. On myös tärkeää saapua pankkiin ennen kuin se suljetaan päiväksi. Lisäksi joudut todennäköisesti menemään useampaan pankkiin, jotta voit vertailla markkinoiden eri ehtoja ja lainatarjouksia. Joten se vaatii aikaa ja suunnittelua.

Nykyään hepoin ja nopein tapa saada yrityslainaa on hakea sitä netin kautta. Kompar tarjoaa yksinkertaisen palvelun, jonka avulla voit hakea yrityslainaa minuutissa. Täytä hakemus tästä!


Kenellä on aikaa hoitaa omaa liiketoimintaansa?

Asiakirjat ja muiden dokumenttien toimitus pankkiin saattaa kestää ikuisuuksia. Kun sinulla on vihdoin mahdollisuus keskustella pankkiirin kanssa, sinulla on toivottavasti kaikki tarvittavat todistukset, kuitit, veroilmoitukset jne. Tämä johtuu siitä, että on erittäin todennäköistä, että tarvitset näitä asiakirjoja, kun täytät lainahakemuksen pankkipalvelussa.

Odottaessasi...

Odottaessasi pääsyä pankkiirin puheille, jotta voit kertoa yritystäsi ja keskustella lainavaihtoehdoista, tarkistat todennäköisesti matkapuhelintasi pysyäksesi ajan tasalla, jos sähköpostissa on tapahtunut jotain tai jos joku asiakas on lähettänyt kysymyksen. Nykypäivän digitaalisessa yhteiskunnassa, jossa suurin osa asioista voidaan ratkaista matkapuhelimen avulla, on loogista, että yrittäjän on voitava hakea yrityslainaa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Päätös on sinun

Kompar-palvelun ansiosta voit hakea yrityslainaa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Olemme tietoisia siitä, että yrityksen johtaminen on dynaaminen prosessi ja että perinteiset pankkiratkaisut ovat usein liian monimutkaisia, aikaa vieviä ja hitaita vastaamaan nykypäivän liiketoiminnan tarpeisiin. Olemme luoneet Komparin tukemaan yrityksiä yksinkertaistamalla yrityslainojen hakuprosessia, jotta sinulla on paras rahoitus aina, kun tarvitset sitä.

Yksinkertaistettu hakuprosessi

Kompar auttaa yritystäsi hakemaan yrityslainaa yksinkertaisella ja kätevällä yrityslainahakemuksella. Voit helposti verrata lainatarjouksia netissä matkapuhelimesi tai tietokoneesi avulla, jotta vältät tarpeettoman odotusajan ja ylimääräisen paperityön. Koko hakuprosessi kestää alle minuutin, ja saat tarjouksia jopa yli 10 eri pankilta ja lainantarjoajalta 24 tunnin kuluessa. Voit lainata enintään 500,000 euroa ja rahat maksetaan tilillesi samana päivänä. KOMPARin ansiosta voit verrata yrityslainoja ja saada tarjouksia, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin. Täytä hakemus tästä!

138an Group AB ©2020