Miten voit saada yrityslainaa?

Miten voit saada yrityslainaa?
20/7/2021

Voisi ajatella, että yrityslaina tai -luotto on vain kysymys siitä, kuinka paljon rahaa voi saada. Näin se ei kuitenkaan ole. Jokainen viisas yrittäjä tietää, että rahan lainaaminen on jotain enemmän ja se on tarkoitettu vain vastuullisille ihmisille (kuten sinäkin, koska luet tätä tekstiä). Tässä artikkelissa haluamme kertoa sinulle, mitä asioita sinun on välitettävä ja mihin voit kiinnittää huomiota parhaan päätöksen saamiseksi oikean yrityslainan. Toivomme, että siitä on sinulle hyötyä!

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

1. Ajattele kahdesti ennen kuin haet rahoitusta

On tärkeää ymmärtää tarpeesi hakea rahoitusta. Sinun ei pitäisi kiirehtiä, koska yrityksesi talous ei ehkä pidä korkokustannuksista pitkällä aikavälillä. Mieti viisaasti, miksi ja mihin tarkoitukseen tarvitset yrityslainaa, sekä tarkalleen minkä määrän rahaa tarvitset. Ehkä et tarvitse niin paljon rahaa? Ehkä on parempi lainata lisää rahaa myöhemmin? Muista, että lainaa ei ole mahdollista peruuttaa. Tarvittavan enemmän rahaa ottaminen ja satunnainen käyttö ilman suunnitelmaa voi asettaa yrityksesi pitkällä aikavälillä vaikeaan tilanteeseen.

2. Valitse paras lainan tyyppi

Markkinoilla on monia yrityslainoja, jotka on suunniteltu eri tarkoituksiin, jotkut saattavat paremmin sopia nykyisiin tarpeisiisi. On erittäin tärkeää valita oikea, koska lainamekanismi voi toimia sinulle tai sinua vastaan. Se riippuu päätöksestäsi. On tunnettua, että yrittäjät eivät aina tarvitse vain rahaa. Joskus he tarvitsevat laitteita, autoleasingia, tavaroita tai monia muita asioita. Markkinoilla on monenlaisia ​​yritysrahoituksia, joten varmista, että kaikki vaihtoehdot otetaan huomioon. Haluatko lukea lisää saatavilla olevista yritysrahoitustyypeistä, täältä!


3. Tarkista vaatimukset

Kunnioita aikaa, mutta muista kunnioittaa muiden ihmisten, erityisesti liikekumppaneidesi, aikaa. Pankit tai luotonantajat lainaavat rahaa mielellään, mutta vain tietyin ehdoin. Varmista, että täytät vaatimukset, muuten lainahakemus on ajanhukkaa sekä sinulle että rahoittajille. Aina on hyvä tarkistaa, että täytät rahoittajan vaatimukset. Positiivinen puoli tässä on se, että tutkiessasi yritystäsi saatat löytää monia asioita, jotka antavat sinulle hyödyllistä tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

4. Tarkista, oletko valmis!

Tämän blogi tekstin tärkein kohta. Arvioi yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet. Katso yrityksen rahavirrat, tulovirrat ja tuleviin kuukausiin suunnitellut investoinnit. On myös erittäin tärkeää tarkastella markkinoita kausittain. Onko yrityksellesi vähemmän aktiivisuutta ja siten vähemmän tuloja lomien aikana? Vai onko päinvastoin? Muista tarkistaa historiallinen suorituskykysi tai toimialasi tilastot. Suunnittele seuraavien kuukausien budjetti. Kun olet valmis, voit palata tämän artikkelin ensimmäiseen kohtaan ja tarkistaa kaiken uudelleen.

Jos sinusta tuntuu, että täytät kaikki neljä yllä olevaa kohtaa, voit käydä verkkosivustollamme ja verrata yrityksesi parhaita yrityslainoja. Jos epäilet koskaan, muista, että konsulttimme antavat mielellään neuvoja. Rahoituksen tarkoituksesta riippumatta autamme sinua luomaan houkuttelevat olosuhteet, koska haluamme auttaa kaikkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tämä on tehtävämme. Hae yrityslainaa heti https://www.kompar.fi/


138an Group AB ©2020