Löydä paras yrityslaina

Löydä paras yrityslaina
21/7/2021

Mikä tekee yrityslainasta hyvän? Kaikki yritykset, jotka harkitsevat ulkoisten rahoitusmahdollisuuksien etsimistä, haluavat löytää markkinoilta parhaan mahdollisen rahoituksen. Jokaisen yrityksen toiminta on ainutlaatuista, mutta eri organisaatioilla ja yrityksillä voi silti olla samanlaisia tarpeita ulkoisen rahoituksen suhteen. Tarpeet perustuvat yleensä yrityksen taloudelliseen tilanteeseen. Tiedetään, että yksi tehokkaimmista tavoista saada rahoitusta yrityksille on ottaa yrityslaina. Mutta on olemassa monia mahdollisuuksia valita paras vaihtoehto yrityksesi nykytilanteen tai tarpeiden mukaan. Tässä artikkelissa tutkimme tarkemmin, miten löydät yrityksellesi parhaan yrityslainan ja muut rahoitusvaihtoehdot.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Onko mahdollista löytää paras yrityslaina yritykselle?

Mikä määrittää sen, mikä laina on paras yrityksellesi?

Vastauksena ensimmäiseen kysymykseen; Kyllä, on olemassa aina parhaita vaihtoehtoja, ja on mahdollista löytää markkinoiden paras yrityslaina. Kun on kyse siitä, mitkä tekijät määräävät, mikä laina on paras, se eroaa riippuen siitä, miltä yrityksen tarpeet näyttävät, mutta on joitain tekijöitä, jotka ovat yleisempiä kuin toiset.

Mistä löydät yrityksellesi parhaan yrityslainan?

Kun etsit yrityksellesi parasta yrityslainaa, sinun tulisi käyttää Komparin kaltaisen palvelun apua. Vertaamme yrityslainoja monelta eri lainantarjoajalta ja pankilta, jotta löydät sinulle parhaiten sopivan yrityslainan. Komparin yrityslainahakemus tarjoaa vastauksia verkostomme kaikista pankeista ja lainantajoajista.


Mitkä tekijät määrittävät, mikä yrityslaina on yrityksellesi paras?

Ensinnäkin sinun on tarkasteltava yrityksesi tarpeita. Alhaisin kustannus ei ole aina ainoa ratkaiseva tekijä, koska sinun on otettava huomioon muut asiat, kuten lyhennykset. Siksi on tärkeää tarkastella yrityksen ainutlaatuista tilannetta ja tarpeita ennen kuin päätät, mikä yrityslaina on sille paras.

Ensimmäinen esimerkki voi olla, että sinun on ostettava uusi auto, jotta yrityksesi pystyy käsittelemään enemmän asiakkaita. Vaikka autoja ja hintoja on paljon, auton ostamiseen vaaditaan kuitenkin vähimmäismäärä rahaa. Tässä lainan määrä on ratkaiseva tekijä sinulle, kun päätät, mikä yrityslaina on paras.

Toinen esimerkki on, jos sinulla on kaksi lainaa, joilla on sama lainan määrä ja korko, mutta ne eroavat toisistaan maturiteetin ja kuukausittaisen takaisinmaksun suhteen. Tässä on parasta tarkastella sitä lainaa, jolla on pisin maturiteetti ja pisin takaisinmaksu kuukaudessa, koska se vaikuttaa yrityksesi kassavirtaan vähiten.

Kun sinun on päätettävä, mikä yrityslaina on paras yrityksellesi, Komparin neuvonantajat ovat aina valmiina auttamaan sinua.


Löydä paras yrityslaina Komparin avulla

Ainoa asia, joka sinun on tehtävä parhaan yrityslainan löytämiseksi, on täyttää hakemus verkkosivustollamme. Hakulomake on hyvin yksinkertainen ja se voidaan täyttää nopeasti. Kun täytät hakemuksen, on aina hyvä lisätä lisätietoja, jotta luotonantajat voivat tehdä parhaan mahdollisen arvion. Esimerkkejä tästä ovat esimerkiksi yritysten viimeisin tuloslaskelma ja tase. Kun olet tehnyt hakemuksen, saat vastauksia monilta lainanantajilta ja pankeilta 24 tunnin kuluessa. Sen jälkeen voit valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan yrityslainan.

Muun tyyppinen rahoitus yrityksellesi

Luotto

Luotonlimiitti on toinen yritysten rahoitusmuoto. Sitä ei kuitenkaan tarjota yhtä usein kuin yrityslainoja. Luotolimiitti toimii suunnilleen samalla periaatteella kuin luottokortti, ja yritykset ottavat rahaa lainaan jatkuvasti tiettyyn rajaan saakka. Tällainen vaihtoehto auttaa yrityksiä vastaamaan lyhytaikaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin tai olemaan eräänlainen puskuri, kun he tarvitsevat nopeaa likviditeettiä. Tililimiitti on useimmissa tapauksissa sidottu yritystiliin.

Plussat:

 • Joustava rahoitus
 • Helppo ja nopea hakuprosessi
 • Matala vuotuinen korko
 • Suuret summat, mutta kuitenkin pienempiä kuin yrityslainat

Miinukset:

 • Saatat joutua antamaan vakuuden
 • Epätavallista, että lainantarjoajat tarjoavat tätä

Joukkorahoitus

Toinen mainitsemisen arvoinen rahoitusvaihtoehto yrityksille, jotka haluavat toteuttaa liikeideaansa, on joukkorahoitus, jota kutsutaan myös julkiseksi rahoitukseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että keräät itsenäisenä ammatinharjoittajana rahaa suuremmalta joukolta ihmisiä, sekä yrityksiltä että yksityishenkilöiltä. Tällainen varainhankinta tapahtuu yleensä erityisen joukkorahoitussivuston kautta, mikä helpottaa sen tavoittamista suuremmalle ihmisjoukolle.

Plussat: 

 • Uusi innovatiivinen menetelmä
 • Tapa tavoittaa suurempia väkijoukkoja

Miinukset:

 • Summaa ja tuloksia on vaikea ennustaa
 • Pitkittynyt projekti ja suurempi riski siitä, että haluttua määrää ei saavuteta


Leasing

Leasing on toinen suosittu rahoitusvaihtoehto pienille- ja keskisuurille yrityksille. Monille pienyrityksille leasing on kustannustehokas vaihtoehto työkalujen tai monissa tapauksissa ajoneuvojen ostamiseen. Nykyään pienemmät yritykset voivat vuokrata melkein kaikenlaisia käyttöomaisuutta. Leasing on rahoitusmuoto, joka on hyvin samanlainen kuin yrityslaina, mutta se tarkoittaa, että yrityksesi ei omista vuokrattua omaisuutta (esim. Autoa). Joten et lainaa rahaa ostaaksesi jotain, mutta lainaat omaisuutta, kuten työkaluja tai ajoneuvoja.

Plussat:

 • Leasingmaksut voidaan vähentää kirjanpidossa kuluna
 • Leasing-yritykset voivat joskus tarjota omaisuuden huoltoa ja palvelua
 • Leasingyritykset tarjoavat yleensä tarpeitasi vastaavia ehtoja

Miinukset:

 • Vuokraamasi laitteet ovat melkein aina kalliimpia pitkällä aikavälillä
 • Tarvitset alkupääoman (vaaditaan osittainen aloitusmaksu)

Laskun kiinnitykset ja factoring

Laskun kiinnitys on samanlainen kuin laskuostot, mutta sen sijaan, että myisit maksamattomat laskusi factoring-yritykselle, käytät laskuja vakuudeksi maksuvalmiuden lisäämiseksi. Laskutuslainaa voi yleensä tarjota yrityksille, jotka tekevät paljon yritysten välistä laskutusta. Se voi olla ratkaisu lyhytaikaisiin kassavirtaongelmiin. Faktoring on toisaalta palvelu, johon yritykset myyvät tai kiinnittävät esimerkiksi pankin tai muun rahoitusyhtiön laskuja. Se voi olla vaihtoehto perinteisille pankkilainoille. 

Plussat:

 • Välitön kassavirta
 • Jatkuva kassavirta
 • Paremmat mahdollisuudet saada hyväksyntä

Miinukset:

 • Hallinnan puute
 • Asiakkaista riippuva

Kuten näette, on paljon vaihtoehtoja, jotka on otettava huomioon suunniteltaessa rahoituksen hakemista yrityksellesi. On erittäin tärkeää olla tietoinen siitä, että sinulla on erityyppisiä vaihtoehtoja ja että on mahdollisuuksia esimerkiksi verrata lainaustarjouksia Komparin kautta monesta eri pankista ja lainantarjoajalta. Teemme yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet yrityslainoihin erityyppisille toimialoille.

138an Group AB ©2020