Yrityslainat ajoneuvojen ostamiseen

Yrityslainat ajoneuvoille
21/7/2021

Onko sinulla liikennealan yritys, harkitsetko uuden taksin tai ajoneuvon ostamista, jota käytetään esimerkiksi matkapalveluissa? Aiotko perustaa taksiyrityksen tai yrityksen, joka tarjoaa erilaisia kuljetuspalveluita? Vai onko sinulla rakennusyritys, joka laajentaa palveluitaan ja tarvitsee uuden ajoneuvon? Tiedät todennäköisesti, että se tuo mukanaan paljon ajateltavaa, joten kannattaa olla hyvin valmistautunut.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt


KOMPARin asiakkaat

Monet asiakkaistamme ovat aktiivisia kuljetusalalla, esimerkiksi taksiyritykset, joten tiedämme, että toiminnan sujuvuus voi olla haastavaa. Yrittäjien on usein pidettävä huolto monista eri asioista samanaikaisesti. Muun muassa ajamisesta, autojen huollosta, henkilökunnasta, säännöistä, verojen maksamista ja muista talouteen liittyvistä asioita. Asiakkaillamme on erilaiset tarpeet, monet tarvitsevat pääomaa esimerkiksi vuokraamaan tai ostamaan tiettyjä ajoneuvoja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus rahaa voidaan tarvita myös yrityksen sisällä käytettyihin ajoneuvoihin liittyviin tarkoituksiin. Esimerkiksi voi olla kalliita huolto- ja ylläpitokustannuksia, jotka on katettava nopeasti, jotta liiketoiminta jatkuu sujuvasti ilman häiriöitä. Toinen tärkeä näkökohta on, kuinka hankinta tulisi rahoittaa? Unelmaskenaario on tietysti mahdollisuus ostaa ajoneuvo yrityksellesi omalla käteisellä tai säästämilläsi varoilla. Valitettavasti se ei ole aina niin yksinkertaista, joskus voi olla, että et halua käyttää yrityksen pääomaa tähän tarkoitukseen. Monet asiakkaistamme tarvitsevat usein lainaa voidakseen ostaa uuden kuorma-auton, kuljetusajoneuvon, pakettiauton tai taksin liiketoiminnan ja toimialakohtaisten tarpeiden mukaan. Muissa tapauksissa joudut ehkä ottamaan nopean yrityslainan, jotta voit maksaa käsirahan jälleenmyyjälle? Kätevä ja helppo vaihtoehto on ottaa tähän tarkoitukseen käytettävä online-yrityslaina.


Kuinka voin hakea yrityslaina ajoneuvoille KOMPARin kautta?


Kun aiot lainata auton ostamiseen tarkoitettua rahaa, se toimii yleensä samalla tavalla kuin yksityiseen käyttöön ostetulla autolla. Yksi ero on, että ajoneuvoa ei yleensä voida käyttää takauksena sitä ostettaessa. Vinkkinä emme suosittele ottamaan vastaan heti ensimmäistä tarjousta, mutta voit vapaasti tarkastella erilaisia markkinoilla olevia vaihtoehtoja, kun aloitat ajoneuvolainojen etsimisen. KOMPARin avulla voit helposti täyttää hakemuksen online-sovelluksen kautta, joka vie vain muutaman minuutin. Suuri etu on, että pyyntösi tavoittaa monta pankkia ja luotonantajaa, joilla on markkinoiden alhaisimmat korot. Kun aiot yrittäjänä hakea ajoneuvoille tarkoitettua yrityslainaa, sinun tulisi miettiä lainan määrää, jota tarvitset ostokselle, onko se koko summa? Osittainen summa? Tai ehkä summa, joka kattaa vain käsirahan? Kun täytät hakemuksen sivujemme kautta, sinun tulee myös kuvata, kuinka lainaa tulllaan käyttämään mahdollisimman yksityiskohtaisesti, ja miettiä myös, mikä ajanjakso olisi paras yrityksellesi. Jotta hakuprosessi sujuisi nopeasti ja sujuvasti, voi olla hyvä liittää yrityksen tase ja tuloslaskelma sovellukseen mahdollisimman nopeasti tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info@kompar.fi. Vain 24 tunnin kuluttua sinulla on pääsy lainatarjouksiisi kaikilta lainanantajiltamme ja pankeiltamme. Sitten voit vertailla ja tarkastella tarjouksia helposti ja kätevästi suoraan matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ennen päätöksen tekemistä.


138an Group AB ©2020