Kasvata liiketoimintaasi - Sijoituslaina

Sijoituslaina
20/7/2021

Haluat yrityksesi kasvavan ja kehittyvän parhaalla mahdollisella tavalla, eikö? Itsenäisenä ammatinharjoittajana mietit jatkuvasti, miten saat yrityksesi kasvamaan, ja joskus sinun on toimittava nopeasti, jotta et menetä mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia. Lisäpääoma sijoitusten tekemiseen on yleensä tärkeää liiketoiminnan laajentamiseksi tai joskus selviytyäkseen vaikeimmista tilikausista.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Pääomavaatimukset

Mitä sinun on tehtävä, jotta pystyt kasvattamaan yritystäsi? Tähän kysymykseen on loputtomia vastauksia. Ensinnäkin kyse on siitä, millaisessa yrityksessä ja millä toimialalla olet aktiivinen. On olemassa tiettyjä toimialakohtaisia vaatimuksia ja tarpeita, jotka tulisi pitää mielessä, kun ajattelet tapoja, joilla kasvaa. Jos olet esimerkiksi puuseppä, joka hoitaa omaa yritystä, sinun on ehkä ensin saatava lisää työtilauksia, jotta voit sitten palkata lisää puuseppiä. Jos olet juuri avannut oman kahvilan tai ravintolan, tarvitset todennäköisesti paljon kalliita laitteita ja henkilökuntaa. Toisaalta, jos sinulla on kuljetusyritys haluat varmasti investoida uusiin ajoneuvoihin logistiikkavalikoiman laajentamiseksi tai ehkä ajatella uusia ratkaisuja varastotiloihin.

Vain nämä muutamat yllä olevat esimerkit osoittavat, että pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on suuri määrä pääomatarpeita.
 

Sijoituslaina yrityksellesi

Sijoituslainojen perusajatuksena on kattaa yrityksen pääomapula, jotta ne voivat kasvaa menestyksekkäästi. Mikä tarkoittaa, että yrityksellä on oltava varaa tehdä tarvittavia investointeja. Sijoituslainoja voidaan käyttää esimerkiksi:

  • Uusien koneiden, laitteiden ja tavaroiden ostoon
  • Uudet ajoneuvot
  • Tilojen ja toimistojen kunnostaminen
  • Toimiston ja toimitilojen osto tai vuokrausMarkkinointi
  • Henkilöstön työllistäminen
  • Tuotekehitys
  • Ja paljon muita syitä...

Asioita, joita kannattaa ajatella ennen sijoituslainan ottamista

On tärkeää miettiä ennen kaikkea, mitä hyvä sijoitus yleensä tarkoittaa ja mitä se voisi tarjota yrityksellesi. On analysoitava, mitä yrityksesi voi saada suunnitellun investoinnin avulla, esimerkiksi kuinka paljon enemmän se voi ansaita? On tärkeää, että sinulla on mahdollisimman paljon tietoa kohteesta, johon aiot sijoittaa. Voi olla syytä tutkia, ovatko esimerkiksi muut kilpailevat yritykset tehneet samanlaisia sijoituksia. Ja miten tällaisissa tapauksissa se onnistui, oliko se suotuisa sijoitus?

Toinen tekijä on pitkäjänteisyys, tämä tekijä on arvioitava huolellisesti etenkin suurempien ja kalliimpien investointien suhteen. Tietenkin haluat investoinnin olevan palkitseva pidemmän ajanjakson aikana. Suunnitellun investoinnin taloudellinen kannattavuus on tietysti yksi tärkeimmistä seikoista, jota yrityksen tulisi analysoida. Voit esimerkiksi tehdä sijoituslaskelman, jonka avulla saat yleiskuvan siltä varalta, että tietty sijoitus on kannattava tai ei. Sitä voi myös käyttää, jos haluat verrata useiden eri sijoitusvaihtoehtojen kannattavuutta.

Kompar ja sijoituslainat

Nykyään on tarjolla laaja valikoima eri mahdollisuuksia. Vaihtoehtona on etsiä erilaisia sijoitusmahdollisuuksia, tässä tapauksessa online-sijoituslainoja. Se on joustava ja tehokas, koska itsenäisenä ammatinharjoittajana saat yleiskuvan tarjouksesta ja säästät siten paljon aikaa. KOMPAR on yksi palvelu, jonka avulla voidaan verrata lainantarjoajien sijoituslaina tarjouksia yhdessä paikassa. Neuvonantajamme auttavat mielellään yritystäsi yrityksen muodosta riippumatta, jos sinulla on kysyttävää sijoituslainasta tai haluat ehdottaa erilaisia sijoitusvaihtoehtoja tai ideoita. Tavoitteenamme on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvamaan ja kehittymään

138an Group AB ©2020