Yritysvakuutus - tarvitsenko sitä?

Yritysvakuutus
21/7/2021

Kun olet itsenäinen ammattiharjoittaja, saattaa olla järkevää harkita yritysvakuutusta. Tämänkaltainen vakuutus on turvaksi siltä varalta, että kohtaat odottamattomia ongelmia yrityksesi kanssa. Sekä pienillä että suurilla yritysmuodoilla; yksityisyrityksillä, osakeyhtiöillä, joissa on yksi tai kaksi työntekijää, ja kauppayhtiöillä olisi oltava vakuutus, joka sisältää vakuutusturvan.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Yritysvakuutuksen edut

Esimerkiksi mitä voi tapahtua, jos joudut onnettomuuteen etkä voi enää työskennellä? Tai jos jokin tärkeä kone tai laite rikkoutuu? Saattaa olla tilanteita, joissa joku tai toinen yritys vaatii sinulta korvausta aiheutuneista vahingoista. Joskus yritysvakuutus voi helpottaa yrityksen selviytymistä.

Erilaiset yritysvakuutukset

Yritykset tarvitsevat yhden tai useamman vakuutuksen samalla tavalla kuin yksityishenkilöt. Erona on, että yksityishenkilöillä on yleensä useita vakuutuksia, kuten kotivakuutus ja tapaturmavakuutus.

Kuten erityyppisten yrityslainojen kohdalla, valittavana on paljon erilaisia yritysvakuutuksia. Yrityksellä on oltava vakuutus, tämä koskee sekä perustettuja, että vasta perustettuja yrityksiä. Sinun tulisi tietää, että yrityksesi ei kuulu henkilökohtaisen koti- tai tapaturmavakuutuksen piiriin.

Kotivakuutus kattaa vain henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut asiat, esimerkiksi yksityisesti sekä liiketoiminnassa käytettävä tietokone saattaa jäädä kattavuusalueen ulkopuolelle.

Yritysvakuutus on turva ja suoja esimerkiksi vammoja, onnettomuuksia, sairauksia, tulipaloja ja rikoksia vastaan. Suurin osa yritysvakuutuksista tarjotaan pakettiratkaisuina. Tällaiset yrityspaketit sisältävät usein useita vakuutuksia yhdessä, jotka on suunniteltu tietyntyyppisille yrityksille ja niiden tarpeille. Siksi on tärkeää ottaa yritysvakuutus, joka on tarkoitettu juuri sinun yrityksellesi ja toimialallesi.

Yritysvakuutus voidaan jakaa seuraaviin muotoihin:

  • Omaisuusvakuutus - Tällainen vakuutus korvaa mahdolliset omaisuusvahingot. Nämä voivat olla esimerkiksi koneita, työkaluja ja tavaroita. Tällainen vakuutus on voimassa, jos yritys joutuu varkauden uhriksi ja tulipalon tai vesivahinkojen yhteydessä. Yritys saa sitten korvauksen niin sanotusta irtaimesta omaisuudesta, joka tuhoutuu, esimerkiksi työkalut, elektroniikka, koneet, tavarat tai valmistusmateriaalit.
  • Vastuuvakuutus - Käytetään vahingonkorvausvaatimusten korvaamiseen, joita yhtiö voi kohdata. Et voi koskaan tietää, mihin tilanteisiin yritys saattaa päätyä. Vastuuvakuutuksella sinulla on oikeus taloudelliseen korvaukseen ja oikeudelliseen tukeen vahingonkorvausvaatimusten yhteydessä. Yritysvakuutus, jolla on oikeudellinen suoja, antaa sinulle myös korvauksen tarvittavista oikeudenkäyntikuluista riitatapauksissa.
  • Henkilökohtainen vakuutus - Koskee tapahtumia, joihin liittyy työntekijöitä. Korvaus sairauksista, työttömyydestä, kuolemasta ja muusta.
  • Keskeytysvakuutus - On taloudellinen korvaus menetettyjen tulojen varalta.

Vakuutusratkaisut eri toimialoille

Kuten olemme kaikki tietoisia, yritykset ja niiden tarpeet näyttävät erilaisilta. Monet KOMPARin asiakkaista ovat yksityisiä yrityksiä, mutta suurella osalla on työntekijöitä. Jotkut tarjoavat kuljetuspalveluita, logistiikkaa tai ravintola-alaa, kun taas toiset harjoittavat erityyppisiä toimisto- ja konsulttiyrityksiä. Toimialojen välinen suuri monimuotoisuus tarkoittaa, että yritysvakuutuksen yhteydessä ei ole standardiratkaisua. On tärkeää tarkistaa yrityksen suojaustarpeet joustavalla tavalla, mutta eri toimialoille on olemassa perusvakuutuksia. Yritysvakuutus kattaa yleensä kolme pääsuojausta toimialasta riippumatta. Nämä ovat omaisuusvakuutus, vastuuvakuutus ja oikeusturva. Tämä tarjoaa usein kattavan vakuutusturvan suhteellisen alhaisin kustannuksin

Vertaa tarjouksia

Kuten yritysrahoituksessa, on tärkeää verrata yritysvakuutustarjontaa. Jo nyt erittäin suosittu vaihtoehto on etsiä erilaisia yritysvakuutuspaketteja verkossa.

Kompar tarjoaa ilmaisen vertailupalvelun online-alustalla, jossa voit helposti verrata erilaisia tarjouksia eri yritysrahoituksista, esimerkiksi maksaamaan kalliimmasta yritysvakuutuksesta. KOMPAR lisää jatkuvasti luotonantajavalikoimaamme, tällä hetkellä teemme yhteistyötä monen pankin ja luotonantajan kanssa. Suuri etu on, että tällainen vaihtoehto säästää aikaa, koska lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Vain 24 tunnin kuluttua sinulla on jo pääsy lainantarjoajamme lainatarjouksiin. Sitten voit tarkastella ja verrata erilaisia tarjouksia, joita lainanantajamme ovat ehdottaneet omassa rauhassa. Kompar on jo auttanut yli 5000 erilaista yritystä Ruotsissa eri toimialoilta saamaan yrityslainaa.

Yritysvakuutus
138an Group AB ©2020