Osakeyhtiölle myönnettävä rahoitus

Osakeyhtiölle myönnettävä rahoitus
20/7/2021

Onko sinulla osakeyhtiö ja tarvitset yrityslainaa? Sitten olet löytänyt oikean paikan sillä Komparin avulla on helppo hakea yrityslainaa osakeyhtiöllesi, kun sinulla on tarvetta ylimääräiselle pääomalle. Täytä nopea ja helppo hakemus muutamassa minuutissa ja kilpailuta yrityslainahakemus monen eri rahoittajan kanssa.

Vertaa yrityslainoja täysin ilmaiseksi

Låna upp till 7 miljoner kronor

Vertaa monta pankki ja lainantarjoajaa

Parhaat ehdot useiden tarjousten kautta

Lainaa jopa 500,000 euroa

Nopea hakemus -lainaa jopa 24h sisällä

Vain yksi luottotietojen tarkistus

Kompar tarjoaa ilmaista neuvoa

Valitse paras yrityslaina

Valitse yristylaina, joka sopii parhaiten sinun yritykselle, riippuen siitä mikä on sinulle tärkeää. Onko se sitten korko prosentti, takaisinmaksu tai jokin muu.

Täytä hakemuksesi nyt

Yrityslainaa osakeyhtiölle

Muita esimerkkejä siitä, mihin voit käyttää yrityslainaa osakeyhtiöllesi:

● Remontoi ja laajenna yrityksesi toimitiloja, jotta niihin mahtuisi enemmän työntekijöitä ja asiakkaita

● Osta tai vuokraa rakennusyrityksellesi materiaaleja ja työkaluja, kuten rakennuskoneita, traktoreita tai mitä tahansa muuta, mitä tarvitaan suurten töiden suorittamiseen

● Yritä tavoittaa enemmän asiakkaita sijoittamalla markkinointiin uudella verkkosivustolla tai pyydä apua PR-toimistolta

Kun sinulla on osakeyhtiö, yritys on itse vastuussa omana oikeushenkilönään etkä sinä henkilökohtaisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse välttämättä olla henkilökohtaisesti vastuussa velasta, mutta yritys on lopussa se, joka omistaa velan. Lainalle voidaan tarvita henkilökohtainen takaus, mutta yrityslainaa voi hakea joku muu kuin sinä itse. Myöhemmässä vaiheessa on joustavampaa ottaa yrityslaina, kun sinulla on osakeyhtiö kuin silloin, että sinulla on esimerkiksi yksityisyritys tai kauppayhtiö.

Vertaa osakeyhtiöille tarkoitettuja yrityslainoja

Kun yrityksesi on päättänyt hakea yrityslainaa, on tärkeää verrata erilaisia ​​lainoja. On satoja erilaisia ​​pankkeja ja lainanantajia, jotka ovat valmiita tarjoamaan yrityksellesi yrityslainaa.

Monilla lainanantajilla ja pankeilla on erilaisia ​​tapoja tehdä luottoluokitus yrityksellesi, ja siksi hinnat voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, mihin käännyt lainaan rahaa.

Meidän kautta tehty luottoraportti lähetetään hakemuksesi kanssa kaikille yhteistyökumppaneillemme, jonka avulla saat enemmän erilaisia ​​lainaehdotuksia, joita voit sen jälkeen tutkia ja valita sen, joka sopii parhaiten yrityksellesi.

Sivustolta Kompar.fi  voit lukea lisää yrityslainoista osakeyhtiöille. Kompar-palvelun avulla tehtävä hakemus tapahtuu 100% netissä. Se on helppo, nopea ja luotettava prosessi, jonka avulla voit verrata ja kilpailuttaa monet eri pankit ja lainatarjoajat ennen lopullista päätöksentekoa. Palvelu on sinulle ilmaine eikä se sido sinua mihinkään.

Hae yrityslainaa heti uudelle yritykselle

Monet uudet yritykset harkitsevat yrityslainan hakemista liiketoiminnan kasvattamiseen.

Yrityslainalla on sekä hyvät ja huonot puolet, joista pitää olla tietoinen.

Suurin etu on, että yrityksesi voi aloittaa nopeasti liikeideansa ilman taloudellisia esteitä.

Uuden yrityksen suhteen sinun tulisi olla tietoinen siitä, että henkilökohtainen takaus vaaditaan henkilölle, joka voi vakuuttaa velan, jos yrityksellä ei ole enää varaa maksaa takaisin yrityksen lainaa.

Hae nyt tästä!

Pankista haettava laina osakeyhtiöille

Monet yritykset käyvät nykyään usein pankissa hakemassa yrityslainaa osakeyhtiölleen.

Tämä ei ole suoraan aikatehokasta, koska joudut usein tuomaan mukanasi paljon ylimääräisiä asiakirjoja ja myymään yrityksesi, jotta pankki haluaa hyväksyä lainan.

Nykypäivän Suomen matalan korkotason olosuhteissa pankeilla on myös korkeat vaatimukset saada hyvä marginaali lainoistaan, ja ne kieltäytyvät useimmista osakeyhtiöistä, jotka menevät pankkiin hakemaan pienempiä summia (esimerkiksi alle 50,000 euroa).

Siksi on helpompaa ja tehokkaampaa kääntyä meidän kaltaisen lainanvälittäjän puoleen. Komparin avulla yhden luottoraportin kanssa altistat kilpailulle monta eri pankkia ja luotonantajaaa saadaksesi parhaan koron mahdollisimman nopeasti.

Tällä tavoin voit säästää aikaa ja rahaa ja keskittyä sen sijaan siihen, mihin olet hyvä - rakentamaan yritystäsi.

Vaatimukset osakeyhtiöiden yrityslainoille

Yleensä suuria vaatimuksia ei aseteta, kun lainat rahaa osakeyhtiöltä.

Joillakin yksittäisillä lainanantajilla on vaatimus kirjanpidon liikevaihdolle vähintään 5000 euroa vuodessa, mutta tämä ei ole kaikkien harjoittama standardi.

Useammat yrityslainat edellyttävät, että sinulla ei ole maksuhuomautuksia, mutta sitä useammat ihmiset hyväksyvät myös, jos pystyt osoittamaan hyvän takaisinmaksukyvyn tulojen tai muiden arvojen muodossa.

Vinkki on valmistaa yhtiön tase ja tuloslaskelma mahdollisimman pian ja liittää se sovellukseen, tilihistoria on myös jotain, jota monet lainanantajat tarvitsevat. Ota yhteyttä kirjanpitoyritykseesi, jos sinulla ei ole pääsyä yrityksen taseeseen ja tuloslaskelmaan, ja he voivat valmistella asiakirjat.

Henkilökohtainen takaus

Haettaessa yrityslainaa osakeyhtiöllesi, on tavallista, että henkilökohtainen takaus annetaan yrityksen toimitusjohtajalle. Jos yrityksellä ei ole varaa maksaa lainaa lopulta, takaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin.

138an Group AB ©2020