Käyttäjäsopimus

Tietoja KOMPARista
KOMPAR on yritysrahoituksen välittäjä, joka tarjoaa vertailupalvelun, jossa voit verrata yrityslainoja, laskuostoja, laskuasuntolainoja sekä leasing- ja sopimusehtoja niiden pankkien ja lainantarjoajien kanssa, joiden kanssa KOMPAR tekee yhteistyötä. Täyttämällä hakemuksen voit saada rahoitustarjouksia useilta pankeilta ja lainantarjoajilta. Tällä tavalla voit verrata useita eri lainavaihtoehtoja ja valita sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. KOMPARin palvelun etu verrattuna perinteiseen lainahakumenetelmään on se, että säästät aikaa tekemällä vain yhden hakemuksen ja saat pääsyn useisiin tarjouksiin. Palvelun tarjoaa 138an Group AB (yritystunnus 559157-4784).

Luottotiedot ja tiedonkeruu
Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt, että KOMPAR ottaa yrityksellesi luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n kautta. Yksittäisille yrityksille ja kauppayhtiöille he lähettävät kyselykopioita, jotta tiedät mitä tietoja on annettu ja kenelle. Huomaa, että voit lähettää useita kyselykopioita, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinulta otettaisiin luottotietoja moneen kertaan. Huomaa, että jotkut kumppanimme käyttävät muita luottotietoja, kuten Bisnode AB:tä.

Yritystietojen ja henkilötietojen jakaminen
Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt myös, että KOMPAR jakaa hakemuksessa täyttämäsi tiedot niiden lainantarjoajien kanssa, joiden kanssa KOMPAR toimii. Tämä koskee sekä yritystäsi koskevia tietoja että henkilötietoja, jotka olet täyttänyt. Tietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta KOMPAR pystyy täyttämään palvelunsa. Jos haluat vastustaa tällaista toimintatapaa, emme valitettavasti voi tarjota palveluitamme.