Ilmaiset työkalut ja mallit

Yrityksille

Tiedämme, kuinka monta asiaa sinun on tehtävä samanaikaisesti yrittäjänä. Tästä syystä olemme keränneet työkaluja ja malleja, jotka voivat tehdä elämästä hieman helpompaa ja säästää aikaa.

Ilmaiset työkalut ja mallit

ALV laskuri

Ilmaiset työkalut ja mallit

Laske ALVRäkna ut moms

Tällä laskimella voit helposti laskea arvonlisäveron. Käymme läpi myös arvonlisäverokannan sen mukaan, mitä myyt.

Työntekijän palkkaus
Vad kostar en anställd?Mitä työntekijä maksaa?

Helppokäyttöisen työkalumme avulla voit nopeasti laskea, kuinka paljon työntekijä maksaa. Täytä kuukausipalkka ja ikä, niin laskemme työnantajan maksut, lomapalkat ja mahdolliset eläkekustannukset! Käymme läpi myös kuinka laskenta on tapahtunut.

lön och timarvode
Räkna ut lön och timarvodeLaske kuukausipalkka ja tuntipalkka

Mietitkö, kuinka paljon sinun pitäisi laskuttaa asiakasta saadaksesi tietyn kuukausipalkan? Helppoa! Olemme koonneet laskimen, joka auttaa sinua laskemaan tuntipalkan, jonka sinun pitäisi laskuttaa saadaksesi tietyn palkan ottaen huomioon sosiaaliturvamaksut, eläkkeet, lomat jne.

Suorituskyky
Resultatbudget - ett enkelt verktygSuorituskykybudjetti - yksinkertainen työkalu

Yksinkertaisen työkalumme avulla voit helposti luoda tuottobudjetin ja nähdä, kuinka paljon sinun on myytävä voidaksesi tuottaa voittoa, tai jos suunnitellut kustannuksesi tuottavat tappiota yritykselle.

Ilmaiset työkalut ja mallit

affärsplan

Ilmaiset mallit ja oppaat

Mall och instruktioner för att skriva en affärsplanMalliohjeet liiketoimintasuunnitelman kirjoittamiseen

Tässä artikkelissa käydään läpi miten suunnitella liiketoimintasuunnitelma, mitkä osat sen tulisi sisältää (markkina-analyysi, taloudellinen suunnittelu, kilpailijoiden analyysi jne.) ja mihin kysymyksiin sinun tulisi vastata.

fakturamall
Gratis fakturamallIlmainen laskutusmalli

Tässä olemme koonneet laskutusmallin, jonka voit ladata ilmaiseksi ja mukata sitä haluamallasi tavalla yrityksen tarpeiden mukaan. Malli on saatavana sekä Word- että Excel-muodossa, joten voit käyttää haluamaasi muotoa.

Likviditeetti budjetti
Gratis mall för din likviditetsbudgetIlmainen malli likviditeettibudjetillesi

Täältä voit ladata mallin likviditeettibudjetillesi täysin ilmaiseksi. Mallissa on selkeät ohjeet siitä, miksi käytät likviditeettibudjettia, miten se täytetään ja mitä voit tehdä parantaaksesi yrityksesi likviditeettiä.

Yritysmuodot
Tabell för att se skillnader på företagsformerTaulukko nähdäksesi yritysmuotojen eroja

Kuinka osakeyhtiö todella eroaa yksittäisestä yrityksestä? Oletko henkilökohtaisesti vastuussa veloista, jos pidät kauppayhtiötä? Mikä liiketoimintamuoto sopii minulle? Käymme läpi eri yritysten väliset erot ja tarjoamme taulukon, jonka voit ladata PDF-muodossa.

företagskrediter rådgivare lån
Neuvonantajamme tekevät kaikkensa varmistaakseen, että saat yrityksesi tarpeisiin sopivan rahoituksen.

Täytä hakemus ja kasvata yritystäsi jo tänään

Siirry hakemukseen
138an Group AB ©2020